| NoNamess a întrebat:

FUNDA Heii! Imi place de un tip din scl. chestia e ca eu am mai fot u unu de la a8a,[ e cu 1 an mai mare ] Nu vreau sa ii spun ca'l plac. vreau sa'si de el eama. ne stim din priviri si am vb cu el dar cand iesim la o tigara nu se poate vorbi pentru ca's foarte multi. dar cand trec pe hol se uita dupa mine. ma priveste in ochi si eu pe el si e putin ciudat pentru ca asa se intampla cand un baiat place o fata, da prt mea zie ca e doar imaginatia mea dar jur ca asa este numai ca si ea l place si nu ar suporta sa stie ca el ma place pe mine [ daca ma place]. El nu prea iese din cls pentru ca are mana in ghisp. Ce sa fac

? nu vreau sa ii spun ca'l plac

2 răspunsuri:
| Renard a răspuns:

Ar fi interesant să'i spui dacă te lasă să scrii/desenezi ceva pe ghipsul lui şi sunt convins că o să vrea iar atunci o să ai timp suficient să fiţi mai intimi şi să încerci ceva happy

| MyChemicalRomance a răspuns:

Buna! Cand esti pe langa el, sau prin preajma incearca sa ieshi si u in evidenta, fa-ti o prietena in clasa aia si mergi mai des pe la ea, intreaba-l daca are "un pix, " ca de exemplu, mai uitate la ea si zambestei. Prietena tah, de asemena ctred ca il place si ea o sa te descurajeze daca ii mai zici "micile tale atacuri de flirt" big grin