anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

FUNDA ^-^! Hello TPU, o prietena de-a mea are impresia ca iubitul ei o evita. Atunci cand ii zice ca ea ar vrea sa se intalneasca ( si asta este destul de rar caci ea nu este posesiva si enrvanta) el mereu ii spune ca are deja planuri si cateodata nu ii raspunde nici la telefon si nici la mesaje spunandu-i ca era ocupat. Acum cateva zile l-am vazut in parc chiar eu cu niste prieteni si l-a un moment dat a sarutat o fata. M-am dus la el si l-am intrebat de ce a facut asta fiindca eu stiam ca mai este impreuna cu Andreea ( prietena mea ) si el mi-a zis ca jucau adevar si provocare si sa nu fiu un copil si sa ii zic Andreei despre ce am vazut. Ce ar trebui sa fac? Adica daca era doar un joc de ce sa nu ii spuna si in plus daca esti cu o fata nu o saruti pe alta doar asa ca a fost provocare. Cum sa ii spun Andreei cele intamplate?

6 răspunsuri:
| greenmile00 a răspuns:

Pur si simplu spune-i ce ai vazut. Nu e demn de increderea ei, si cu siguranta daca a facut-o odata, o va mai face si a doua oara.
Gandeste-te ca, odata cu trecerea timpului Andreea se va atasa mai mult de el, si intr-un final va suferi mai mult. Tu, ca o adevarata prietena, trebuie sa incerci sa ii deschizi ochii. Chiar daca ea nu te va asculta, vei ramane cu constiinta impacata ca ai incercat... ti-ai facut datoria de prietena.

Succes :)
http://fete-singure.miradct.com/sfaturi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna happy. Poi eu zic cel mai bine sa ii spui ce s-a intamplat, cu adevar si provocare tongue Dar totusi, eu nu cred ca a fost adevar si provocare... In locul tau, daca i-as fi vazut in parc ca se sarutau, mai bine stateam acolo, ascuns, si asteptam sa vad daca se mai sarutau de mai multe ori tongue In plus, asta explica ca o evita, si toate cele tongue Are alta iubitawinking Ca sa nu o doara asa de mult, ai putea sa ii zici direct asa, ca si cand ti-ai dat repede un plasture jos thinking : (Numele iubitului Andreei) Te inseala! L-am vazut cu ochii mei sarutand o alta fata. Sau ceva de genu' tongue Eu nu cred ca era adevar sau provocare... Nu! Mai bine sti cum zic sa faci? thinking Nu ii zici NIMIC, deocamdata tongue Incerci sa il mai spionezi pe iubitul Andreei si vezi daca o saruta iar pe acea fatawinking Atunci, e clar ca o inseala tongue Dar dupa ce ii vezi ca se saruta, nu te du la el sa il interoghezi, te duci direct la Andreea, deoarece, poate e putin mai dur, si cine stie. S-ar putea sa se intample ceva. Iar apoi, ii zici normal, direct asa: "Andreea, am ceva vesti rele. L-am vazut pe iubitul tau sarutand o alta fata, si era pe bune, deoarece a sarutat-o de mai multe ori. Imi pare rau, Andreea, dar iubitul tau te inseala." big grin Sau ceva de genul tongue Sper ca ti-am fost de folos happy Mult succes :*

| AnDaa23 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu il pot spiona deoarece nu stiu unde se duce si ce face rolling on the floor si nu am de unde sa aflu. Am sunat-o pe Andreea si i-am zis ca am sa ii zic ceva important dar ea tocmai plecase cu Mihai la film si a fost cam aiurea. Eu sincera sa fiu, cred ca incerca sa nu ii dea dubii ca o inseala asa ca a inceput sa se poarte romantic...si se vede ca e fortat ceea ce face ( Andreea nu isi da seama ). Chiar aseara m-am intalnit cu ea in parc si intr-un sfarsit i-am zis ce am vazut si ea a crezut ca glumesc asa ca l-a sunat ( desi eu am incercat sa o opresc ) si dupa vreo 10 minute s-a intors la mine plangand: el i-a zis ca pur si simplu nu mai simte nimic si nu vrea sa ii dea sperante false asa ca ar fi mai bine sa se desparta ( dar evident ca ea l-a intrebat de ce a trebuit sa o insele ) si el a spus ca asa i-a venit si ca daca oricum s-au despartit sa il lase odata in pace rolling on the floor. Greu cu dragostea asta happy ma intreb cum o sa fie cand voi fi si eu cu cineva laughing

| SunnyDay88 a răspuns:

Spune-i prietenei tale ca e clar ca el o evita si ca probabil acum e interesat de altcineva, dar pana nu vede cum merg treburile nu vrea a renuta la ea. e ca o rezerva...

personal, nu i-as spune ca l-am vazut pe el cu alta. e ce zic eu impotriva a ce zice el, in plus te-ai baga prea mult in relatia ei, eu nu sunt de acord cu chestii de genu. e ca si cum i-ai face rau intentionat.

insa as sfatui-o sa se distanteze si sa se concentrze pe altele si eventual sa caute pe altcineva daca asta nu da semne sa o mai vrea. adica daca nu te cauta, inseamna ca nu-i lipsesti. deci NEXT, nu trebuie sa fie rezerva nimanui.

| NnDWtf a răspuns:

Spune-i. Joc sau nu, nu e de incredere. Mai bine sa afle acum decat sa afle peste o jumatate de an. In plus, ce treaba ar putea avea el? Ca doar nu munceste pe santier.

Răspuns utilizator avertizat