| MLSS a întrebat:

Funda! Hey, dati-mi un sfat va rog. Ce pot sa fac sa ma impac cu iubitul meu, pe care il iubesc enorm? El s-a suparat pentru ca l-am mintit cand i-am zis ca numai vorbesc cu alti prieteni..Este foarte suparat ca l-am mintit si numai crede in promisiuni! puppy dog eyes maine trebuie sa il fac sa ma ierte, dar cum?

9 răspunsuri:
| Bluebutterfly80 a răspuns:

Recunoaste greseala si cere-ti iertare! spune-i ca il iubesti si ca iti dai seama ca l-ai ranit mintindu-l!

| Earthroot a răspuns:

Ce e rau in a vorbii cu alti prieteni?

| geogeo93 a răspuns (pentru Earthroot):

Nu a gresit prin faptul ca vorbeste cu alti prieteni, ci prin faptul ca si-a mintit iubitul.

| Earthroot a răspuns (pentru geogeo93):

Daca l-a mintit evident i se pare ca a facut ceva de nedorit de catre parteneru ei.

| Nebunatyca69 a răspuns:

Am patit-o si eu, si stiu cum e laughing. Daca te iubeste, te va ierta, ca nu ai facut cine stie ce, nu l-ai inselat, ii promiti ca nu o sa-l mai minti. :*

Răspuns utilizator avertizat
| geogeo93 a răspuns:

In primul rand te rog sa specifici si modul in care vorbesti cu alti prieteni.
Vorbesti cu ei DOAR ca prieteni sau ceva mai mult? Adica ti-ai inselat sau aveai de gand sa iti inseli iubitul?

| geogeo93 a răspuns:

Trebuia sa ii spui adevarul de la inceput pentru ca nu este nimic rau in a vorbi cu alti prieteni.
Cere-i iertare si spune-i ca tu credeai ca se va supara daca vorbesti si cu alti baieti in afara de el.
Explica-i faptul ca intre tine si "alti prieteni" (cum ii numesti tu) nu este nimic mai mult decat o relatie strict amicala.
Spune-i ca iti pare foarte rau ca l-ai mintit si implora-l sa te ierte. (La implorat se ajunge in cazurile de iubire adevarata, parerea mea, iar tu daca il iubesti cu adevarat ii vei arata cat de rau iti pare ca l-ai mintit.)

| Ladyℂลtลli a răspuns:

Cere-i ertare si promite-i ca n-o sa-l mai minti