| LalLyBoOmD a întrebat:

[FUNDA IMENSA] Deci TPU.prietena mea cea mai buna place un coleg pe care il plac si eu. Ea stia ca eu il plac de mult timp, dar ea nu mi-a zis, nici nu mi-a trecut prin cap, a fost ca nu soc pentru mine cand mi-a marturisit din simplul fapt care cred ca este ca poate m-am dat putin la el si era geloasa sa nu ma apropii mai mult si m-a infundat cu faza asta. Alta problema este ca noi mai vb pe net si i-am zis fara sa vreau ca ea il place.si faza e ca ea imi tot zice pe mess ca vai ca sufera, ca se muta de la scoala asta ca sa stea departe de mine, ca nu stiu ce ca nu stiu cum.nu zic ca o cred sau nu, ceea ce ma intereseaza este ca nu vreau sa o pierd puppy dog eyes! Mi-e ca o sora, chiar mai mult, un fel de parte din mine laughing! Nu stiu daca ma intelegeti.adica ea nu se poarta asa frumos cu mine, si ea chiar daca nu intelege, pe mine ma doare, sunt sensibila dar nu arat niciodata asta.nu stiu daca fac bine sau nu. Mereu visez noaptea lucruri groaznice, asta probabil si ca ma uit mereu la filme horror laughing. Dar visez mereu lucruri legate de prieteni si familie, cum ei. mor, si eu nu pot face decat sa privesc. Imi imaginez sfarsitul lumii si alte lucruri infioratoare. Help la ambele probleme si dau si funda si voturi plz!

12 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Ar trebui sa intelegi ca "indragosteala in comun" se practica intre prietene,mai ales la varsta ta.
Prietena ta probabil te admira si te imita(poate inconstient),asa ca e absolut normal sa considere ca cel care iti place tie,e cel mai bun care ar putea exista prin preajma.
Incearca sa fii o secunda mai inteleapta,este purul adevar,aveti caracterul in formare,sunteti debusolate,le-ati vrea pe toate si simtiti ca puteti schimba lumea,dar e numai o impresie,viata iti va dovedi ca lucrurile nu stau deloc asa!
Nu o judeca,las-o in pace si,daca esti mai buna ca ea,demonstreaz-o!
In ce priveste visele urate si cosmarurile,poate ca ar trebui sa-ti schimbi gama de preferinte cinematografice,cauta partea luminoasa a vietii,cauta sa razi,cauta sa te relaxezi,teribilismul se pare ca te deserveste,nu ti se potriveste,esti o persoana pozitiva si sensibila,iar filmele horror sunt o moda care ti-e impusa,nu pe care o alegi tu.
Invata sa te aperi,invata sa ai curaj sa fii tu, sa-ti placa ceea ce-ti place cu adevarat si nu ceea ce-ti impun ceilalti, sa fii mandra de gusturile tale personale si sa gasesti doar persoane care te pot intelege sa-ti fie prieteni!
Sa ai grija de tine si sa nu uiti ca prima ta mare dragoste trebuie sa fie propria persoana!

| amoremioX a răspuns:

Cu el poti sa fi 2 zile 1 saptamana 1 luna 1 an, dar prietenia adevarata tine o viata.Ai grija, baietii sunt foarte prefacuti poate ca te ia doar la misto.Sau poate ca chiar prietena ta e la mijloc, si incearca sa vada daca ii esti o prietena de incredere si buna.Dar daca tu vrei stai cu el, dar gandeste-te la prietena ta cum se va simti. Poate ca ea il iubeste mult iar tu.
E alegerea ta.
baietii spun mereu k daca ai de ales intre un prieten si o fata alege prietenul.la fel e si la fete.in locul unei relatii vei pierde o prietena buna sau poate chiar cea mai buna prietena a ta.baietii vin si pleaca dar prietenele pot fi pentru toata viata.cred ca ai gresit f mult k ai cochetat oarecum cu iubitul prietenei tale.p ea nu o deranjau glumele dintre voi pentru ca avea mare incredere in tine, nu in el.ai facut f rau k i-ai tradat increderea.trebuie sa-l refuzi p acel baiat, poate ca nici macar nu il iubesti pentru ca mereu ne dorim c nu putem avea.gandeste-te k poate el a cochetat cu tine pentru a se razbuna p ea sau poate il deranja k erati mereu 3 si vrea sa va desparta.nu t baza p faptul ca a zis ca relatia lor nu mai merge.nu te-ai uitat si tu la filme.barbatii spun mereu amnatelor k relatiile lor nu merg si k vor divorta, dar de fapt nu e deloc asa.iar el stia ca spunandu-ti asta era singura sansa k tu sa-l accepti. sfatul meu este sa nu-l accepti, pastreaza-ti prietena. raspunsurile la aceste intrebari le detii tu, si nimeni nu va putea raspunde la ele mai bine decat tine. Insa pentru a le afla, e nevoie sa iti dai voie sa simti. Cum ai vrea sa stii ce e in inima ta daca tu nu o lasi sa simta, daca tu ii spui din planul mental ce sa simta si ce sa nu simta? Pe de-o parte ma intrebi ce se intampla cu tine, iar pe de alta parte imi spui sa te ajut sa-ti revii. Pei daca nu stii exact ce ti se intampla, din ce anume sa-ti revii?

Sfatul meu este sa-ti lasi inima si mintea libere, sa vezi in ce directie se indreapta, sa le cunosti cursul, tendintele, dorintele, etc. Si dupa ce ai alfat toate astea, sa te gandesti ce vrei sa faci cu toate aceste emotii si ganduri. Sa vezi in ce masura ele sunt in rezonanta cu tine, sa vezi in ce masura sunt ele realizabile, si in ce masura duc ele sau nu spre fericirea ta?

As putea probabil sa emit o multime de ipoteze sau sa mai dizertez mult pe tema asta, insa nu cred ca ti-ar fi de folos. E suficient sa-ti asculti inimSi toate emotiile si gandurile astea pe care le ai, au venit spre tine sa te ajute sa te cunosti si sa devii mai puternica. Pentru asta poti sa te folosesti de intrebari de genul: Ce trairi imi trezeste acest barbat? Ce imi comunica aceste emotii si toata aceasta situatie? Ce imi transmit ele, ce anume vor sa ma invete, in ce plan al vietii mele ma stimuleaza sa devin mai puternica si mai echilibrata?

Ai incredere in tine! Caci Universul te-a creat cu toate cele necesare spre a a fi fericita si spre a trece toate obstacolele. Si dupa fiecare obstacole depasit, esti cu o treapta mai sus, esti mai echilibrata, mai puternica, mai in armonie, mai fericitawinkinga, caci ea iti vorbeste despre tine.

| mihaMGB a răspuns (pentru amoremioX):

Dar de unde ai concluzionat tu ca ea ar fi indragostita de iubitul prietenei ei, si ca acela cocheteaza cu ea sua ceva? Ai format un intreg scenariu acolo bazat pe? pe ce? a Spus foarte clar fata ca este vorba de un coleg pe care amandoua il indragesc la comun.

| LalLyBoOmD explică (pentru amoremioX):

AI FACUT-O VARZA! Nu ai inteles nimic mai, deci uite.baiatul clar ma place si eu il plac si copila aia se baga asa intre noi si ma socheaza ca zice ca il plac.bun, eu incerc sa nu-l mai plac, da nu pot! Si apoi mi-am dat seama ca "dragalasa" mea prietena tine mai mult la el decat la mine si face pe ranita ca-mi vine sa-i *** niste palme de s-o ia draq! Imi pare rau ca te-ai chinuit sa scrii atat, dar raspunsul tau nu ma ajuta, e egal cu 0 sad. Plus ca asa zisa mea BFF mereu se poarta urat cu mine, ma jigneste, pleaca cu alte prietene si ma lasa balta, vb urat cu mine si ma enerveaza la culme si cica fac eu azi, am zis ca nu mai vb cu baiatul ala, de fapt el vine pe la mine, da nu ca sa flirteze, e doar un baiat simplu dar scump si nu-si da seama de cata rautate il pandeste.aia vrea doar sa ne desparta si cica face ea acum pe mess oana :}}: oamenii siau dat seama
oana :}}: ca ne intelegem bine
Claudia: taci! ca scriu
oana :}}: si ei au
oana :}}: raspunsul 100% la corect
oana :}}: ohh yeah
oana :}}:!
oana :}}: devil
oana :}}: tot de partea raului is
Doamne ce disperata, si mi-a mai zis mai multe. oricum dupa ea daca ar fi in aceasta situatie ar alege baiatul! Si daca asa zice ea, eu dc sa mai tin la ea? Spuneti si voi cat tupeu si smecherie pe fata asta! Daca nu o place ce vina am eu, dc eu sa nu am voie sa fiu cu el? Da hai stiti ceva ca deja nu mai pot de nervi copii.

| Annim a răspuns:

Deci esti confuza si prietena ta e ca o sora,,, parerea mea este sai lasi baiatu' asta simpatic ei (daca vrei s-o mai ai ca prietena, nu fi naiva ) Lumea baietilor nu sa sfirsit, cedeaza.,,, Prietene mai putine gasesti decit baieti din pacate (si mai ales devotate)... iai tradat sentimentele, (daca ai fi fost in locul ei la fel te-ai fi simtit) ea sa simtit intr-un fel demascata...
Esti stresata si te mai uiti la filme HOROR... ce te astepti ca vei visa fluturasi ce zboara... cel putin nu mai privi filme horor happy

| F4ng a răspuns:

Puneti urmatoarea intrebare: Merita sa pierzi o prietena atat de draga tie( ca o sora) pentru o idila care se va sfarsi rapid din adolescenta? Baieti sunt cu sutele nu ramai fara si o sa mai iubesti inca 100 pana cand o sa il gaseti pe acel baiat cu care sa ajungi la ceva serios intr-un final dar prietene foarte bune mai rar.

| LalLyBoOmD explică (pentru F4ng):

Am gresit, nu e ca o sora, e ca o idioata, acum mi-am dat seama. straight face

| F4ng a răspuns (pentru LalLyBoOmD):

Prietena cea mai buna nu se comporta asa cum ai zis tu. Eu iti spun sincer sa incerci sa te aproprii si de alte fete si sa incerci sa legi prietenie cu altele care iti fac bine si nu rau. Si daca baiatul te place iar ea se baga intre voi nu o baga in seama si iubeste baiatul asa cum crezi si iti place. Pana la urma o persoana care se comporta cum face ea nu se poate numi prietena nici macar amica dapai cea mai buna. Succes in continuare in aceasta dilema care nu prea cred ca mai e o dilema.

| LalLyBoOmD explică (pentru F4ng):

Chiar nu stiu ce sa zic.la inceput era foarte buna si draguta, dar pe masura ce am ajuns s-o cunosc s-a schimbat mult si a inceput sa se poarte urat cu mine si nu stiu de ce
straight face.

| F4ng a răspuns (pentru LalLyBoOmD):

Nu conteaza cum era la inceput. Important e ce a devenit. O prietena adevarata ar fi ramas aceeasi si tiar fi fost alaturi. Iar in momentul de fata ar fi fost in acelasi impas ca tine sau tear fi lasat pe tine cu el si sa va iubiti. Pentru ca ar fi tinut la tine prea mult ca sa te faca sa suferi ''suflanduti baiatul pe care il paci de sub nas''.

| andreiemil a răspuns:

Chestiunea cu visele are leac daca vrei contacteaza-ma

| boghy13 a răspuns:

Pentru problema cu visele, este sigur din cauza filmelor incearca sa nu te mai uiti la ele o perioada si o sa iti revii.pentru chestia cu baiatul eu cred ca cel mai bine ar fi sa il uiti ori tu ori prietena ta sau cel mai bine ar fi sa il uitati amandoua si sa va pastrati prietenia.parerea mea este ca baieti mai sunt dar o prietenie adavarata nu-ti mai poti construi asa usor sper sa iti fiu de folos