Hmmm...frate nu esti singurul cu o asaemenea situatie si la mine e la fel dar, aiatul de carei ii place imi este rival! eu am inceput sa ma inprietenesc cu baiatul de care ii place ei(rivalul meu) si acum ne place pe amandoi si sunt disperat ma termina cu asta dar hey daca totusi nu te place pe tine si il place pe el fa ca mine! eu ma inteleg atat de bine cu ea si incat intr-o zi ea mi-a zis frate si e mai bine sa ma am bine cu ea decat ca iubita de atunci imi spune doar frate! ciudate sunt fetele oricum bafta!
Nu poti sa faci nimic. acest lucru mi s`a intamplat si mie. sunt slabe sansele sa o faci sa se indragosteasca de tine atata timp cat ei ii place deja de cineva
Vrei sa discuti online cu un psiholog (click) >> www.alindiaconu.blogspot.com/p/blog-de-psiholog.html
Pentru a putea da niste raspunsuri in acest caz, ar trebui sa stim si cam cati ani ai... daca vrei sa te si ajute raspunsurile noastre. Dar si asa cred ca cel mai bine este sa te comporti cu ea bine, sa-i demonstrezi ca o placi si cu timpul poate va invata sa aprecieze asta.P.S. Fii tu insuti!
Pai.spune-i asta, spune-i ce inseamna ea pentru tine si cum te simti cand stii ca se da la colegul tau.inteleg problema ta. daca ea tine la tine o va interesa ce se intampla cu sentimentele tale. daca nu, va continua ceea ce a inceput si oricat de greu tiar fi, va trebui so uiti.sau macar sa te distantezi.
app tu nu ai mai mult de 14 ani nu?
asta se vede.incearca sa fi mai indiferent in problema asta. oricum. dragostea te loveste cand astepti mai putin.
ai grija.
si tine minte ca nu marita sa suferi dupa o persoana care nu iti merita sentimentele.
pupici:*
Missmiriam întreabă: