Buna.Inimii nu-i poţi porunci, asadar se poate intampla să-ti pice cu tronc un baiat deja luat. Ai putea sa-l lasi pe respectivul cu iubita lui si sa-ti vezi de viata ta, doar ca nu ti-l poti scoate din minte. uite ce poti face sa il seduci in mod subtil,insa foarte eficient:
fi o prezenta feminina si cocheta ori de cate ori il vezi, mai ales daca e cu iubita lui de mana.
fixeaza-l cu privirea ocazional, iar cand se uita la tine zambeste-i o secunda si intoarce capul.
imprieteneste-te cu prietenii lui, astfel capeti sanse sa il ai mereu in preajma.
cere-i ajutorul, astfel incat il faci sa se simta bine ca te-a ajutat.
nu o copia pe iubita lui, atrage-l cu ceva ce nu gaseste la ea.
filtreaza cu el, chiar daca iubita este in preajma, aseaza-te in fata lui si copiaza-i pozitia corpului in oglinda
arata-i ca il intelegi
construieste o relatie virtuala...messenger-ul facebook-ul iti pot fi aliate pentru a vorbii cu el in liniste, fara a suporta prezenta iubitei
obtine momente pentru a fi singura cu el, avand ca scuza instalarea unui program mai complex in calculator, bineinteles cand iubita lui este plecata.
bafta!
De dat sfaturi vad ca puteti. Dar am si eu o intrebare la cele care scriu asa sfaturi.Voi cum v-ati simti daca ati avea o relatie si sa-r baga cineva intre voi sa va desparta? E adevarat ca inimii nu-i poti porunci, dar poti sa-ti ocupi timpul cu altceva decit sa ti bagi coada in alte relatii!
Buna,intra-devar ai dreptate si iti inteleg de asemenea punctul tau de vedere,indiferent ca este obiectiv sau subiectiv.
Problema este in felul urmator, ce pot face eu daca asta este dorinta ei?! Sa ii tin un discurs despre decenta, moralitate si pincipii?! sau sa ii dau drept de a face propia alegere, in ce consta despartirea cuplului sau resemnarea.
I-am spus ce trebuie sa faca, insa nu este deloc usor de pun in practica, mai ales daca este in perioada adolescentina.Si sa fim seriosi cat de serioasa si stabila poate fi o relatie in adolescenta, desigur sunt si exceptii.
In alta ordine de idei, e o tara libera si fiecare are dretul de a face ce doreste.Nu judec, nu critic deoarece nimeni, dar absolut nimeni nu este sfant si toti gresim, mai mult sau mai putin.
Nu ii desparti deoarece asta nu este o varainata buna!
Daca lumea spune ca nu se potrivesc sigur o sa se desparta!
Dar lasa-i pe ei, nu ii desparti tu!
Pozitioneaza-te intre ei si trage o basina, poate asa ti se goleste si mintea de indeile astea cacacioase.
Si de unde stii ca TU te potrivesti cu EL?
si chair si asa nepotriviti, poate ca lui ii place relatia asta.
Inainte sa faci ceva ia in calcul toate variantele
Success
Tie ti-ar placea daca ai avea prieten si cineva sa-r baga intre voi sa va desparta? stii vorba aia'' cetie nu iti place altuia nu-i face.cautati altul care nu are prietena.Se potrivesc sau nu e treaba lor, daca sunt impreuna insamna ca se iubesc.
Apropo de unde stii tu ca daca il desparti de ea o sa alerge la tine? de obicei cei care isi coada in alte relatii, sunt cei care ramin cu buza umflata.
Nu conteaza ce cred alti, conteaza ca ei se iubesc si se inteleg si sunt fericiti! Asa ca nu ar fi cazul sa te bagi intre ei!
Buna.
Nu trebuie sa te iei dupa ce spun altii. Ei pot spune asta fie din invidie, fie din plictiseala, fie din mai multe motive. Nu cred ca ar fi bine sa ii desparti, indifrent ca il placi.
O zi buna!
Nu este bine sa incerci sa ii desparti este cea mai mare prostie intr-o zii se poate intoarce roata cel mai bine daca esti prietena buna cu el si stii cam ce se intampla intre el si tipa incearca sa fii opusul tipei si fii ceea ce el nu are..si in timp o va lasa si se va indragostii de tine.
beausingurlamasamea întreabă: