anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

FUNDA! Imi place de un baiat foarte mult si de o saptamana ma gandesc numai la el de parca daca nu m as gandi la el o zi intreaba ar fi ciudat/anormal..cand l-am vazut ultima oara a fost cand eram undeva intr o incapere si cand am iesit pe usa si m am uitat in spate sa vad daca am inchis o l am vazut pe el (nici nu stiu cum il cheama) stand rezemat de perete si se uita la mine zambind si cand a intrat in campul meu vizual parca timpul a incetinit >: si il vedeam numai pe el si nimic altceva in jur, si dupa m am intors, nici nu ma mai uitasem la usa sa vad daca am inchis o m am intors dupa 1-2 dupa ce l am vazut si zambeam continuu deci nu ma puteam opri din zambit si dupa cand trebuia sa plecam el m a vazut a zambit s a intors si a plecat zambind..si tin sa zic ca inainte de intamplarea asta, prima data cand l am vazut si el pe mine, el vroia sa ma intrb ceva si cand m a vzt s a oprit a spus un "ăăă" si dupa 2-3 sec m a intrb ce vroia sa ma intrebe, ce credeti? Ar putea sa ma placa? Si cum sa intru in vorba cu el? Ca vreau neaparat, adica nu as mai suporta inca o saptamana in care sa ma gandesc mereu la el si sa nu pot face chiar NIMIC in legatura cu asta...am incercat timp de o ora sa il caut pe facebook dar nimic..in ziua in care am ajuns acasa de acolo, eu as vrea sa aflu cum il cheama si sa aflu daca ar fb sau wapp ca sa putem vorbi, as vrea sa mai stiu si cati ani are ce clasa e si la ce scoala e si nu stiu cum sa ajung la subiectele astea. eventual il intrb pe fb/wapp daca le obtin... :/ sfaturi va rog?

2 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Daca nu-l gasesti pe retele de socializare atunci asteapta pana o sa va revedeti si atunci gaseste un motiv sa te bagi in seama cu el. Nu stiu exact la ce fel de lucru sunteti impreuna da il poti intreba unde este un anumit loc sau daca are acealasi traseu ca si tine acasa si sa mergeti impreuna.

| lauraaaaaaaa33 a răspuns (pentru Adry05):

Faza e ca ca locul ala e o scoala de muzica si el se duce acasa cu mama lui cu masina iar eu imi chem mereu taxi, deci varianta ta nu prea ar merge, dar mersi pentru incercare totusi (si daca te gandeai la asta, nu, nu l-as putea ruga sa ma duca el cu masina pentru ca e totusi un strain iar parintii mei nu ar fi de acord)