Deacord,ar fi urat sa ii spui: Scumpule, nu imi place cadoul. Spune-i ca ai gasit una care iti place mai mult si ca ai vrea-o mai tare pe aia, sau ca in asta nu te simti chiar comod
Nu are nici un motiv sa se supere.Acasa l-ai probat din nou si ti-ai dat seama ca nu te aranjeaza/place si ai dori sa o schimbi cu un alt articol.
Daca el ti-a spus ca o poti schimba, de ce nu vrei sa faci ce-ti spune el, daca tie nu-ti place acea rochita.
Te duci frumos si ii zici ca vrei sa o schimbi.Nu se supara.De ce crezi tu ca a gandit cadoul in acest fel? El ti-a luat, dar a lasat si o portita de scapare ca tu sa te bucuri de cadou chiar daca nu iti place acela.Eu unul nu m-as supara.Chiar m-as bucura sa stiu ca a fost ceva care chiar e apreciat, nu sa ramana aruncat in sifonier. Fugi de spune-i, nu se supara.
Ar fi fost mai bine dacă ai fi fost sinceră de la început, dar te înțeleg: e de prost gust să refuzi un cadou și nu voiai să îi rănești sentimentele.
Faza e că dacă păstrezi rochia și nu o porți o să-și dea seama că nu ți-a plăcut oricum. Cel mai bine ar fi să-i spui că pe moment te-ai simțit prost și l-ai mințit, rochia e simpatică dar nu e genul tău și nu crezi că ai să o porți și că ai prefera să o schimbi dacă e el e okay cu asta.
Si ai ales categoria asta, ii zici pur si simplu nu-mi place si apoi ba caine, ma despart de tine
Mutubal întreabă: