| tinka1 a întrebat:

FUNDA! La cati ani ati inceput viata sexuala? Va parut rau ca v-ati pierdut virginitatea? Daca ati inceputo la 13-14 ani si ati ramas insarcinata ce veti face?

Răspuns Câştigător
| monicaangel a răspuns:

In primul rand viata sexuala se incepe de la 18 ani, in niciun caz inaine. In al doilea rand virginitatea este ceva de genu azi o ai maine nu o mai ai... Si in al treilea rand daca ramai insarcinata la 13 - 14 ani ar trebui sa-l avortezi, dar la aceasta varsta nu-l poti avorta ca sunt riscuri foarte foarte mari. Asa ca il faci si il cresti. P.S. Spunele parintilor.

11 răspunsuri:
| AikkoxD a răspuns:

Noroc că i-am pus lesă. Am găsit-o repede.

| Oana92 a răspuns:

Aveam aproape 18 ani, nu am regretat niciodata probabil si pentru ca relatia inca exista si dureaza de aproape 4 ani. Nici daca ramaneam atunci, nici daca as ramane acum nu as putea sa-l omor. Nu e ce imi doresc acum dar daca as avea o viata in mine mi-as asuma raspunderea pentru fapta mea si as iubi acel copil mai mult decat orice in lume.

| grab a răspuns:

Pai daca ramai la 13 ani insarcinata e bine macar sa te lipesti de o satra de tigani. Acolo vei fi inteleasa si copilul va fi crescut de comunitate in timp ce tu torni altii pe banda rulanta a.i la 30 de ani esti deja bunica. Si fraierele alea de colege alea tale care si-au continuat scolile si au cariera inca se tarasc prin centre de fertilitate.

Daca ramai insarcinata iti dai 2 palme singura cat poti de tare ca nu ti-ai ascultat parintii, de arunci pe geam de la parter si apoi strigi la mama ta sa ti-l creasca ea ca tu ai o scoala de terminat.
Partea buna e ca tu cu fii-ta o sa va cresteti bebelusii impreuna cand o sa iti vina si tie mintea la cap si faci altul la vremea potrivita.

| NnDWtf a răspuns:

Am plans dupa virginitatea mea si am strigat spre ceruri "Vino inapoi!".

| Exilee a răspuns (pentru NnDWtf):

Chiar asa ai si facut?

| mimiwewem a răspuns (pentru NnDWtf):

Nu ești singura.

| NnDWtf a răspuns (pentru Exilee):

Da, apoi mi-am taiat aorta.

| NnDWtf a răspuns (pentru mimiwewem):

Sunt baiat.

| mimiwewem a răspuns (pentru NnDWtf):

Scuzehee hee. Nu ești singurul!****

| Yhugato a răspuns:

Buna sunt baiat am 14 ani si nu mi-am inceput viata sexuala, adica o voi incepe dupa 1 an 2 de relatie cu iubyta si apoi vom mai vedea ce vom face.Eu cred ca faza cu 13-14 ani este povestea ta pentru ca am mai vazut un raspuns de-al tau tot la aceasta tema,oricum le-as spune parintilor, cu siguranta vor fi suparati, dar ei nu stiu ca nu mai sunt vremurile lui Ceausescu si asta e s-a intamplat s-a intamplat, ce poti sa faci, si de ce ti-ar parea rau daca ti-ai pierde virginitatea? nu e nimic neobisnuit si nu ai fi nici prima nici ultima. Sfatul meu trebuie sa vorbesti cu mai multe persoane despre asta si sa ceri sfaturi. Bafta. FUNDA?

| CGF31 a răspuns:

Consider ca lucrul asta nu pare a fi ceva wow. Oricum nu am facut-o la 14 15 ani laughing ca doar la varsta asta eu ma jucam cu papusile (fiind alte vremuri)
I-as spune mamei si si apoi hotarati impreuna happy