Nici menstra nu ai, nici dezvoltata nu esti, nici scoala nu ai terminat-o... dar nici nu te duce capul, mami!
Imi pare rau ca sunt stricta si cam dura, dar joaca-te cu papusile si lasa 'tensiunile' peste vreo 6 ani, asa!
Eu zic sa nu iti incepi de pe acum viata sexuala pentru ca in primul rand, nu te mai dezvolti, si toate organele se opresc din dezvoltare, apoi o sa simti mereu nevoia de a face`o cu cineva. iti dai seama ca baietii care voiau sa o faca cu tine, o faceau doar pentru distractie, si tu ramaneai cu sechele, pentru ca prima oara baiatul trebuie sa aiba grija. Funda?
E stupid mai asteapta ca doar nu mori iti garantez si eu am 12 ani si nu ma grabesc de loc nici iubit n-am, pentru ca nu vreau traieste-ti copilaria!
12 ani? Eu zic sa te intorci la Barbie ... ce tensiune? Eu zic sa astepti si tu macar 16 ani si sa cauti un baiat care sa nu te faca sa regreti ca ai facut acest pas.Viata ii o C.VA da la 12 ani e greu sa vezi asta pentru ca e prea devreme
N`o fa. adica, esti mica.majoritatea baietilor sunt nesimtiti ( nu toti ) si vor sa profite te tine. eu zic sa nu faci asta.macar pana la 15-16 ani.
Vrei dupa aia ca toti sa te ia drept curva si panarama? esti mica, de acum incepe distractia, lasa baietii, crede`ma, nu sunt asa misto cum par, nu`i mare **** sa ai un prieten. o sa ai probleme daca afla ai tai...nu te grabi, ai destul timp si pentru asta.
Si totusi, origanismu` tau inca se dezvolta...
Cu asta nu prea e de joaca la varsta ta. poti ramane insarcinata, poti ramane cu sechele doamne fereste. mai ai destul timp.
nu`i ceva distractiv. poate, daca o faci, n`o sa mai fi agreeata de celelalte fete, si.baietii o sa se joace cu tine.
Inca nu esti pregatita nici fizic, nici psihic.
Ar trebui s`o faci cu cineva in care ai incredere, dar nu la varsta asta.ci dupa 16 ani.
deci NU!
Parerea mea ii ca nu exista o varsta anume.Trebuie s-o faci cand crezi tu ca ii bine si atunci cand ai gasit baiatu potrivit care tine la tine sa ai o amintire placuta. Momentu asta ii o data in viata si eu cred ca trebuie sa ai o amintire placuta ca iti vei aminti mereu de persoana cu care ai facuto.Nu trebuie sa te lasi influentata de baietii chiar daca te bat mai multi la cap, tocmai asta ii ceea ce vor nimic altcv.Eu zic sa astepti momentu potrivit s-o faci cu un baiat care merita si cu care sa iti continui relatia sa nu fi marcata de un esec.
Eu cred ca ar trebui. Sincer puteai sa incepi si de mai devreme! Pe la vreo 9 10 ani ! ce pana mea. 12 ani e o varsta inaintata! Inteleg ca simti o tensiune. Daca toti baietii te iubesc e normal. Eu zic sa o faci cu fiecare dintre ei. Daca tot esti asa de doritoare Cred ca va fi super Sa'mi povestesti totul
Extraordinar! )) Nu se poate. ! Ai 12 ani! Vezi'ti de papusile tale si stai cuminte in banca ta!
Ai timp toata viata ta de asa ceva Inca esti mica. In plus acum esti in dezvoltare si daca ai contact sexual de la varsta asta risti foarte mult. adica te dezvolti mult mai lent poate chiar deloc. si gandeste-te ca sunt multe boli care se pot transmite. Cand o sa fii hotarata sa o faci, fa-o cu persoana pe care o iubesti, sa nu fie doar de dragul de a face. Nu-ti pierde virginitatea acum caci o sa regreti mai tarziu.
Tinand cont ca ai doar 12 ani, chiar nu e cazul acum. Mai asteapta si tu cel putin 5ani jumate...Nu te complica acum.Copilaria ta acum incepe, distreaza-te:* e mai frumos!
Vorba aia- "Traieste. ti clipa!":*
Vai NU! nu te grabi sa incepi capitolul asta din viata ta. mi se pare total aiurea sa asculti pe unii ca sa faci asa ceva! in primul rand acesta experienta trebuie sa fie ceva deosebit.cu o persoana care tine la tine si stie sa se compoarte frumos cu tine.sa fie un prieten stabil.nu sa fie ceva absurd, crede-ma ca e o experienta pe care nu ai sa o uiti cu ani desi vei avea apoi poate si alti prieteni. dar primul nu se uita niciodata si daca vrei.Asa ca ai rabdare! esti mica inca ai 12 ani! eu zic sa mai astepti ceva ani...si cand va fi vremea vei stii insa cu siguranta nu e acum. sper ca te-am ajutat cu acest raspuns.fi desteapta si tare! nu lasa baieti sa te injoseasca! te pup! numai bine! Eu as vrea sa mai pot sa-mi traiesc copilaria.nu te grabi sa renunti la ea. e inutil.
Daria, n-ar fi mai bine sa o intrebi si pe mama, sa te sfatuiesti cu ea, sa o intrebi ce crede despre asta, poate chiar mama o sa iti spuna o poveste frumoasa despre tineretea ei si despre cum functioneaza relatiile cu baietii?
Nici n-ai idee cate povesti stie mama, cate lucruri cunoste despre subiectul asta, chiar mai multe decat noi toti la un loc! Garantez, intreab-o!
Doamne mai fata mai u gandesti macar putin?:-s cred ca ai cazut in cap. La 12 ani:-o cum iti sta capul la asa ceva.Eu am 17 mai si nici nu ma gandesc pentru ca baietii asa sunt ei, asta le e in cap 24 din 24 din pacate.Mai bine poeste vreo7-8 ani cand o sa ai poate un iubit stabil si care sa tina la tine.Pt ca daca faci asta acum o sa ajungi sa fii privita ff urat de lume si crede-ma ca eu una cand aud lucruri de genul despre o persoana (si se aude pentru ca lumea vorbeste si baietii se dau mari cu chestiile astea intr-un final ajungand sa stie toata scoala, profii si parintii etc )o exclud si am un dispret enorm pentru ea.
Mai bine ai face-o in noaptea nuntii cu cel care te iubeste si care va fi tandru cu tine si iti vei trai viataCel putin asa e normal desi acum nu mai e asa dar CATEGORIC acum NU pentru ca ESTI PREA MICA! pfaii ce ma mai face sa rad cand vad pusti si copii de astia care se gandesc la asta. of of ce bataie va trebuie voua. Auzi la ea 12 ani si vrea sex Ce se intampla ...va uiati cam mult la tv prea mult la programe interzise. Off
Buna.la 12 ani nu. am citit si eu toate raspunsurile si as vrea sa-mi spun si eu parerea...De peste tot afli de consecintele contactului sexual. ff rar ti se prezinta ca fiind un act normal din viata orcarei persoane.intradevar tu esti micuta inca.in Inceperea vietii sexuale trebuie sa ai alaturi un baiat extraordinar care sa tina la tine si sa-ti vrea tot binele din lume.Sexul e o placere daca e facut cu cap si in DOI si la propriu si la figurat...peace
Esti prea mica pentru asa ceva, si nici nu esti pregatita. Varsta potrivita pentru asa ceva este de 17-18 ani, atunci cand organismul este complet dezvoltat. Nu lua in seama toti baietii care ti-au spus s-o faci, sunt doar niste profitori, tu vezi-ti de scoala si altele si gandeste-te mai tarziu la viata sexuala. Sper ca te-a ajutat acest raspuns, bafta!
Eu cred ca esti prea mica, sunt multe boli care se pot transmite. Te poti trezi si cu un bebe ceea ce nu ti-ai dori la varsta asta daca ti-au zis multi baieti, e de rau! O s-o faci cu ei si dupa te parasesc iar ca increzuti o sa se laude in toata scoala.Nu esti inca atat de dezvoltata cat ar trebui deci parerea mea este ca trebuie sa mai astepti, sper ca te-am convins si o sa te razgandesti.Bafta.
Crisstiana97 tu te auzi? Cum adica la 14 sau 15? Si eu am 12 ani si sunt de parere ca viata sexuala se incepe pe la 17 -18 ani. Dar daca nu ai o relatie sau nu ai gasit persoana potrivita de ce sa te grabesti? Ai tot timpu din lume pentru baieti si alte prostii.La varsta noastra ar trebui sa ne preocupe viitorul, scoala nu baietii. Putem avea un prieten dar nu sa ajungem atat de departe.
Rs. meu eu as spune ca nu pentru ca trebuie la virsta aceasta sa-ti faci tot ce este necesar pentru scoala, si sa ai grija de tine petruca esti inca un copil...si gandeste-te ce o sa faca parintii tai cind vor auzi ce face fika lor asa ca fac si eu ca rs.acestor fete mai trebuie sa te joci cu papusile
Esti prea mica... 12 ani :O vorbind serios asteapta sa faci cel putin 14 ani cred ca atunci va fi momentul potrivit
Mmmdap... e destul de dificil
dar gandeste-te bine inainte pentru ca ai doar 12 ani si mai incolo s-ar putea sa regreti greselile pe care l-ai facut fara sa iti dai seama
In primul rand nu trebuie sa ii lasi pe baieti sa te convinga sa faci anumite lucruri daca tu nu esti pregatita(daca lor li s-au urcat hormonii la cap nu trebuie sa le faci pe plac si sa ii lasi sa profite de tine)
Singurul lucru pe care vreau sa ti-l spun este ca tu esti la varsta la care te plimbi prin parc cu prietenii, o mica barfa, poate niste flirturi si mi se pare total stupid la ce te gandesti
Stiu Fete de Genu' tau si care au facut'o... crede-ma sunt intr'o stare foarte urata si au mai multe probleme la car enici nu-ti trec prin minte nu legate de dezvoltarea ta sau de sanatatea ta privita din perspectiva bolilor. Tu cand auzi cuvantul "SEX" la ce te gandesti? daca gandesti normal "SEX" 1. faci cu un baiat pentru care ai sentimente:cea ce la varsta ta ink nu cunoasti! 2.Probleme cu baieti o sa ai dupa pentru ca dupa prima relatie sexuala daca se aude si la altii o sa te streseze pana o faci! 3. O sati doresti mai mult (crede-ma ca stiu cum e)! 3.Cu siguranta nu te vei mai dezvolta cum trebuie! 4. Daca ai niste parinti (sau vreun tutore) cu care poti discuta atunci ia o discutie serioasa cu ei si ai sa vezi ce o sa iti spuna; in cazu in care nu ai niste parinti de genul care discuta frumos si rezonabil cu copii lor (pentru ca stiu genu asta de parinti) nici nu te poti gandi ca numai daca intrbi o sa-ti iei o mama de bataie si daca mai afla ca ai si facut'o deja si poate si in cele mai rele cazuri o faci si oral sau cu mai multi (pentru ca in momentul ala nu mai gandesti normal crede-ma) iti inchipui ce o sa se intample! Deci gandeste-te la cea ce vezi pe acest forum la acest subiect! I'a decizia CORECTA!
smileforme întreabă: