anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

FUNDA! La ce varsta credeti ca ar trebui sa-mi incep viata sexuala? eu am 12 ani si multi baieti mi-au spus sa fac cu ei.Eu nu as vrea, dar parca simt o tensiune sau ceva de genu si cred ca ar trebui s-o fac. Voi ce ziceti?

Răspuns Câştigător
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nici menstra nu ai, nici dezvoltata nu esti, nici scoala nu ai terminat-o... dar nici nu te duce capul, mami!

Imi pare rau ca sunt stricta si cam dura, dar joaca-te cu papusile si lasa 'tensiunile' peste vreo 6 ani, asa!

65 răspunsuri:
| Carmen_4357 a răspuns:

Lasa tu baietii! scoala.aia sa te preocupe acum! de baieti ai timp ohoooo

| Cata_2053 a răspuns:

Parerea mea este sa nu o faci. Uitenu vreau sa par a fi ca pariti. Dar sa fim seriose esti mica pentru asa ceva.Si eu sunt mika.am 15 ani si sincera sa fiu mi se adreseaza si mie intrebari de genu dar nu o fac. Din cate am aflat de la o amica mai mare nu este cine stie ce chestie. si daca o faci acum poti sa regreti.creda-ma nu ai ce pierde. Daca simpti tenisiuni este ceva normal se numeste "excitat". si eu o patesc dar fi seriosa nu o face.Ascultama stiu ce supun.Nu are rost sa iti perzi virginitatea pentru asta.Mai bine iti cauti un baiat care sa te iubesca sa tina mult la tine. Testeazal si daca crezi ca tine cu adevarat la tine atunci poate dar nu asa de mica. O sa te plictisesti de chestia asta.Si acum depinde de organismul tau dar la unele doare primele dati la unele nu. Eu ATAT iti sun "Ai grija de tine". CA ULTIM RASPUNS ESTE NU big grin.

| faty a răspuns:

Pai nu lasa baieti, sa te intuziasmeze baieti o fac cu tine si dupa aia pleaca si te lasa cu nasul in soare da in fine tu fotarasti dar eu as zice sa no faci mai ales ca ai 12 ani.

| ` fEtiTsSa ` a răspuns:

Pai o face atunci cand esti tu pregatita. dar eu consider ca la 12 ani este mult prea devreme... iar baietii care iti propun sa o faci cu ei. vor doar sa se foloseasca de tine.ca sa`se rezolve pe ei:d

Deci ...esti mult prea mica pentru acest pas.happy

ai gr ce facilove struck

| andreea_7955 a răspuns:

Eu cred ca, pentru binele tau, ar fi bine sa incepi viata sexuala dupa 18 ani.Acesta este doar un sfat.pentru binele si sanatatea ta, ar fi bine sa il asculti.

| gamerandrei a răspuns:

Anca esti copila.Nici nu ai 18 ani cand o sa ai atunci poti sa faci.