anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

FUNDA! La ce varsta credeti ca ar trebui sa-mi incep viata sexuala? eu am 12 ani si multi baieti mi-au spus sa fac cu ei.Eu nu as vrea, dar parca simt o tensiune sau ceva de genu si cred ca ar trebui s-o fac. Voi ce ziceti?

Răspuns Câştigător
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nici menstra nu ai, nici dezvoltata nu esti, nici scoala nu ai terminat-o... dar nici nu te duce capul, mami!

Imi pare rau ca sunt stricta si cam dura, dar joaca-te cu papusile si lasa 'tensiunile' peste vreo 6 ani, asa!

65 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fa-o cat mai repede sa nu regrety mai tarziu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Rs. meu eu as spune ca nu pentru ca trebuie la virsta aceasta sa-ti faci tot ce este necesar pentru scoala, si sa ai grija de tine petruca esti inca un copil...si gandeste-te ce o sa faca parintii tai cind vor auzi ce face fika lor asa ca fac si eu ca rs.acestor fete mai trebuie sa te joci cu papusile

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doamne! si eu tot 12 ani...si nu cred ca e varsta perfecta sa faci asa ceva. Rezuma`te la sarut si imbratisari, daca simti nevoia sa ai pe cineva ^^

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stai cuminte fetito! esti mult prea mik, ai toata viata inainte. ai timp de sex. cat vrei tu
Gandeste. te la viitorul care te asteapta. ce baiat ar mai sta cu tine stiind ca tu ai facut. o de la 12 ani Toti o sa te ia de tarfulita Parerea mea e sa mai astepti...

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Dupa casatorie.
Fiindcă plata păcatului este moartea,
Romani 6:23

http://www.gotquestions.org/sex-before-marriage.html