| selena_3794 a întrebat:

FUNDA la cel mai clar raspuns pentru 7 ani:mai am o intrebare:credeti ca un baiat daca imi spune "frumoaso, papusa si printesa", se cearta cu sora mea geamana pentru mine, daca mrgem undeva vrea sa stea langa mine si pe langa asta cand am facut vacinul ala la scoala la inceputul anului (sunt in clasa 1) eu am inceput sa plang, iar el m-a luat de mana si dupa ce l-am facut tot plangeam iar el ma puput...credeti ca ma place?

Răspuns Câştigător
| delisa a răspuns:

NORMAL! e clar ca vrea sa faca orice pentru tine pentru a te impresiona si pentru a fi langa tine! iti demonstreaza ca te place prin ce stie el mai bine sa iti faca complimente, sa fie langa tine cand te doare ceva si pentru ca se cearta cu sora ta pentru tine vrea sa arate ca e de partea ta!

18 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Poate încă sunteți cam mici, pentru a putea pune problema, că te place, oricum te simpatizează.

| lolly a răspuns:

dalaughing big grin adica e evidenthappy

Răspuns utilizator avertizat
| NuAmGăsitNume a răspuns:

Da,te place. E mereu in jurul tau fiindca simte nevoia sa te protejeze si sa aiba grija de tine. Te pupa fiindca poate asa isi arata el sentimentele. funda?

| florynna903 a răspuns:

Cine nu o fi avut capul pe umeri cand tia pus internet?

| RawrLexa a răspuns:

Mai,eti in clasa a1a :-))).
eu in clasa a1a ma jucam cu papusile cu colegele :-)))
si tie iti arde de pupa, placut, iubit etc. rolling on the floor)?

| alinaiiiioana a răspuns:

Da te place si vrea sa te ia de nevasta si sa-ti faca si 3 plozirolling on the floor

| Andreea357 a răspuns:

Veziti de scoala nu de baieti de la varsta asta doamne? ce batunti in cap sunteti.plus ce cauta intrebari de astea la dragoste si sex la varsta ta ar trebui sati vezi de scoala si de papusi barbie ...hai pa ca esti o copila mucoasa si te uiti pe astfel de site-uri

| aleali a răspuns:

Buna,dupa ce vorbe frumoase iti spune, inseamna ca te place nu mult ci foarte multhappyorice fata ar vrea sa auda vorbele pe care tu le auzi, nu? daca e simpatic si il placi si tu, ai mare jrija de el dupa cum vad si el are de tinewinking

| toxiclife a răspuns:

Nu mai dati net la sate! laughing

| 7DaysCuPortocale a răspuns:

Te place 100%
FUUUNDA!
App nu esti prea mica pentru chestiile astea?! raised eyebrows

| ederaionela a răspuns:

Da te place uite si eu sunt in clasa 1 si mi s-a intamplat la fel da te place si se stie deoarece ii pasa de tine si tea pupat inseamna ca tine la tine te iubeste si vrea sa fii fericita de ce nu il intrebi daca vrea sa fie cu tine oricum te place funda te rog?

| Bulbuc_1736 a răspuns:

Da! cu siguranta te place!

Ce adorabili sunteti.:*

Bulbuc.

| IasmyAndra a răspuns:

Eu iti apun ceva din prietenie acum! esti prea mica sa stii asta ca te pace un baiat si trebuia sa il plesnesti cand te-a pupat si sa ii zici ca esti prea mik pentru astawinking iti spun asta din prietenie! t pupa d33@

| adryanna_3884 a răspuns:

Doamne! esti in clasa 1? si iti sta capu la asta? da te place dar...ma rog renunt... oricum copiii din ziua de azi sunt mai mult decat retardati!

| Anonim_4466 a răspuns:

Da te place extrem de mult!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bagati mintile in cap!
Esti prea mica de iubiri! Veziti de scoala!
E un sfat prietenesc! Sa vezi ce-l bat pe ala care ti-a bagat netu`

| selena_3794 explică:

Bai si eu poate m-as juca cu papusile dar nu am tinp adica cand nu sunt la scoala, si la gimnastica sau la cumparaturi sau cand nu imi fac parul...nu cred ca sunt mica pote asta crede tata si mama dar ei nu ar afla daca nu i-ar zice sora-mea...e foarte rea!