NORMAL! e clar ca vrea sa faca orice pentru tine pentru a te impresiona si pentru a fi langa tine! iti demonstreaza ca te place prin ce stie el mai bine sa iti faca complimente, sa fie langa tine cand te doare ceva si pentru ca se cearta cu sora ta pentru tine vrea sa arate ca e de partea ta!
Poate încă sunteți cam mici, pentru a putea pune problema, că te place, oricum te simpatizează.
Da,te place. E mereu in jurul tau fiindca simte nevoia sa te protejeze si sa aiba grija de tine. Te pupa fiindca poate asa isi arata el sentimentele. funda?
Mai,eti in clasa a1a :-))).
eu in clasa a1a ma jucam cu papusile cu colegele :-)))
si tie iti arde de pupa, placut, iubit etc. )?
Veziti de scoala nu de baieti de la varsta asta doamne? ce batunti in cap sunteti.plus ce cauta intrebari de astea la dragoste si sex la varsta ta ar trebui sati vezi de scoala si de papusi barbie ...hai pa ca esti o copila mucoasa si te uiti pe astfel de site-uri
Buna,dupa ce vorbe frumoase iti spune, inseamna ca te place nu mult ci foarte multorice fata ar vrea sa auda vorbele pe care tu le auzi, nu? daca e simpatic si il placi si tu, ai mare jrija de el dupa cum vad si el are de tine
Da te place uite si eu sunt in clasa 1 si mi s-a intamplat la fel da te place si se stie deoarece ii pasa de tine si tea pupat inseamna ca tine la tine te iubeste si vrea sa fii fericita de ce nu il intrebi daca vrea sa fie cu tine oricum te place funda te rog?
Eu iti apun ceva din prietenie acum! esti prea mica sa stii asta ca te pace un baiat si trebuia sa il plesnesti cand te-a pupat si sa ii zici ca esti prea mik pentru asta iti spun asta din prietenie! t pupa d33@
Doamne! esti in clasa 1? si iti sta capu la asta? da te place dar...ma rog renunt... oricum copiii din ziua de azi sunt mai mult decat retardati!
Bai si eu poate m-as juca cu papusile dar nu am tinp adica cand nu sunt la scoala, si la gimnastica sau la cumparaturi sau cand nu imi fac parul...nu cred ca sunt mica pote asta crede tata si mama dar ei nu ar afla daca nu i-ar zice sora-mea...e foarte rea!
lucyaneya întreabă: