Ar fi bine din cand in cand.nu Mereu.
Dupaia se invata.
Parerea mea. poti face ca intalnirile sa fie frumoase si fara trandafiri.doar cu prezenta voastra.:*
SPer ca te'am putut ajuta:* Numai bine
Da, e frumos sa oferi cate-o atentie din cand in cand, iar ca fata e si mai frumos sa primesti cate-o floare.
Stii, personal cred ca e cam ciudat ca la fiecare intalnire sa-i dai un trandafir, adica la un momentdat se-nvata si daca intr-o zi poate n-ai timp sa mai cumperi, o sa se simta ciudat ca nu si-a primit "rata" pe ziua aceea. E bine sa-i dai un cadou/o floare ori de cate ori simti ca trebuie sa-i arati recunostinta ta, ca e a ta. E mai frumos s-o surprinzi din cand in cand decat sa devina o rutina acel trandafir
Succes!
Hmm. nu e vorba ca se invata. dar pari a fi disperat dupa ea. si o sa se plictiseasca de flori. nu o sa i se mai para ceva foarte romantic. mai rarut e mai dragut. cand oferi mai rar o floare o impresionezi, si nu trebuie sa i-o dai numaidecat daca e valentine`s day sau 8 martie, poti sa i-o dai oricand. Daca ii oferi foart des flori, nu i se va mai parea ceva frumos si va astepta altceva de la tine, alte cadouri... sper sa iti fie de ajutor. Deci clar NU ii da la fiecare intalnire flori pentru ca e si penibil. bafta!
Deci,nici chiar la fiecare intalnire,ca noi fetele ne simtim putin prost cand primim asa flori in cazul asta in disperare,mai ales sa vada si lumea,pica prost si tot tu o sa cazi gen "disperar", e normal sa-i faci cate o surpiza da nu cate o floare in fiecare zii, e deja prea sufocant! Bafta:*
Gestul acesta ar trebui sa fie unul special. Daca il faci de fiecare data isi va pierde farmecul
Ar fi un gest dragut intr-adevar. Totusi,fata fiind, sa primesc cate un trandafir la fiecare intalnire m-ar face la un moment dat sa nu ma simt deosebita asa cum te simti cand primesti o floare (mai ales un trandafir) la o prima intalnire sau nu stiu la o intalnire din aceea clasica seara la o cina. Nu zic ca e o idee rea, dar cu timpul isi pierde farmecul. Frumos ar fi sa-i dai o floare fara nicio ocazie. Pur si simplu sa-i oferi o floare cand iti doresti asta. Din senin. Cred ca ar fi surprinsa si ar aprecia foarte mult.