Sa iesiti o data aman2 si sa ii spui sentimentele tale pentru el si absolut tot ce simti cand te ia in brate si in momentul sarutului si sa il intrebi daca si el simte acelasi lucru.
Ne spui ca tineti unul la altul, cel putin eu asa inteleg din propozitia "eu tin mult la el si el la mine"..., atunci eu nu vad care e problema?!
Nu conteaza "lumea", ignorai pe toti, sa nu iti pese ce cred ei, tu/voi ar trebui sa discutati fafa in fata despre sentimentele voastre, si atunci o sa vezi/vedeti cum sta treaba..., teatru nu are rost sa jucati in fata lumii..., clarificati totul intre voi si atunci o sa stii cum sta situatia, altfel o sa fi mult timp de acum incolo in starea asta de "incertitudine".
Legat de varsta, eu nu stiu cati ani ai tu, dar pana la urma faptul ca el e mai mare cu sapte ani, asta nu mi se pare chiar asa de mult, dar tu sti mai bine..., oricum ca si sfat poti sa iti spun sa te bazezi mai mult pe comportamentul lui fata de tine, decat pe vorbele lui, si atunci o sa vezi daca tine cu adevarat sau nu la tine.
Succes !
Pai dc nu`i marturisesti sentimentele tale pentru el? Nu te inteleg... Spune`i omului adevarul ca il iubesti fi sincera cu el, ca, daca u nu`i spui, u de unde vrei ca el sa`si dea seama?
Vorbeste cu el despre relatia dintre voi 2 si sentimentele voastre. Vorbeste daca vrea o relatie mai serioasa.
linarkfts întreabă: