Am fost cu un baiat costel im chema, auzeam *** o fata ca nu ma iubeste dar aveam incredere orbeasca in el, intr-o zi am fost la padure cu o prietena, si la intoarcere eram obosite tare tare pentru a mai merge, a trecut un baiat p motoreta si la rugat prietena mea (ei se cunosteau depe mess)sa ne duk si p noi pana aproape de casa, baiatu a accepta prietena mea s-a pus langa el iar eu in in spatele ei. IN alta zi veniste prietenu meu la mine, si surpriza era cu acel baiatu (Vlad) care m-a dus p mine si p prietena ma acasa ( imi era frica sa nu-i sp ceva pentru ca prietenu meu era si oleaca gelos ) da nu a spus nimic. In a treia zi frsesem la biserik si era si baiatu acela care continu ma privea si imi zambea, la sfarsit mi-a cerut id d mess pentru a tine legatura, seara am vb cu el si m-a intrebat. tu chiar il iubesti p costel ( asa-l chema p prietenu meu )? si i-am zis ca :mm da, iar el m-a intrebat dar p mine ma placi catusi de putin iar eu i-am spus ca nu-i pot raspune la aceasta intrebare (imi placea dar stiiam ca ei doi sunt prieteni si ma gandeam ca costel la pus) apoi mi-a cerut sa ne inalnim si am vb iar el mi-a spus ceva d genu : mada, mie imi place d tine. poate nu o sa ma crezi dar eu m-am imprietenit cu costel numai ca sa pot ajunge la tine si asa am aflat si ca el nu tine la tine in fiecare seara imi propune samergem la gagici am fost odata c el si nu vreau sa iti sp ce le facea el lor! iar eu ma uitam in ochi lui si vedeam o sinceriate asa d mare l-am sunat p costel si i-am sp ca vreau sa ne despartim si a inceput sa planga si m-a intrebat daca vlad este la mine si i-am sp ca nu. a venit la mine si ma gasit cu vlad si a incepus cearta sa luat la bataie cu vlad si mai aveau oleaca si se omorau acolo dar am inervenit eu. vlad a scapat doar cu cateva zgariieturi p gat cat despre costel. mi se are ca s-a lovit la cap.acum sunt cu vlad de 7 luni si abia dup ce m-am despartit de costel am aflat ca nici nu tinea la mine isi batea joc de mine. acum a intervenit si o fata care nu ne suporta sui tot ma minte ca vlad fumeaza (urask fumatori)ca sta cu altele, dar stiu ca nu-i adv. povestea ma mai a fost mai lung cu multe peripetii. foarte frumos
Sasati ii nikakoi liubvi... =]] (e scris pe limba rusa daca traduci o sa afli adevarata iubire)
Pai as avea eu o poveste dar e destul de trista din punctul meu de vedere.Totul a inceput acum un an cand imi placea de o fata ea nu ma cunostea eu nu o cunosteam si ce sa vezi.Am facut rost de id am vorbit cu ea si mi-a zis ca ma uraste si ma injura.Deci tot nu am renuntat la ea si pana la urma m-am intrebat daca merita.Si in cele din urma nici in ziua de azi nu tinem legatura...