anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

*FUNDA* Mi-a spus o prietena, ca s-a masturbat cu ajutorul unui deget, si ar fi posibil sa nu mai fie virgina.
M-a intrebat cum isi va da seama daca e dezvirginata si ce poate fii foarte rau daca nu ar ma fii virgina. Din pacate nu am putut sa o ajut.
As vrea, daca puteti, sa-m raspundeti voi la aceste 2 intrabari.
Multumesc anticipat :*!

7 răspunsuri:
| Julliette1 a răspuns:

Himenul difera de la persoana la persoana, dar ca sa te dezvirginezi ai nevoie de cel putin 8 cm.so...nu cred ca ai putea sa te dezvirginezi asa usor.happy

| grab a răspuns:

Ea are net? Pune-o sa isi faca cont pe TPU si ii raspundem cu placere.

Altfel, daca sunteti asa de bune prietene poti sa te uiti tu la ea acolo jos la lumina zilei si vezi daca observi vreo leziune gen taietura/ruptura in pielicica aia rotunda imediat dupa labiile mici, la intrarea in vagin. Functie de varsta se poate rupe numai "din priviri".
Succes!

| DNSK a răspuns:

Cine ma pune oare sa intru pe site-ul asta?

| pietrean a răspuns:

Va masturbati,faceti sex,dar habar nu aveti ce sunt astea,ce implica! Multi,va sar in ajutor,va sfatuiesc,va explica pe acest site,dar mai studiati si voi INAINTE de a face ceva, ca sa nu aveti surprize neplacute! De ce cred eu, ca este vorba CHIAR DE TINE?
Daca te masturbezi inauntru, nu mai poti fi virgina. Daca esti virgina si te masturbezi, trebuie sa simti durere cand ti se rupe himenul. RAU ce poate fi daca nu mai esti virgina!? Prostia costa.

| Arkhasas a răspuns:

Stai liniştită că nu mai eşti virgină.

NOname
| NOname a răspuns:

Este virgină până la primul contact sexual (de orice fel; cu o altă persoană).

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

1. DA, este posibil să te dezvirginezi singură DACĂ introduci degetul/degetele ( sau alte obiecte ) în vagin!

Când te masturbezi NU se introduce degetul/degetele ( sau alte obiecte ) în vagin deoarece se poate RUPE membrana himenală!

2. Nu e nimic "foarte rău" dacă nu mai este virgină ( fizic ) - dar pot apărea diverse "discuţii" când va face sex cu primul iubit...

Toate cele bune.