anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

*FUNDA* Mi-a spus o prietena, ca s-a masturbat cu ajutorul unui deget, si ar fi posibil sa nu mai fie virgina.

M-a intrebat cum isi va da seama daca e dezvirginata si ce poate fi foarte rau daca nu ar ma fi virgina. Din pacate nu am putut sa o ajut.

As vrea, daca puteti, sa-m raspundeti voi la aceste 2 intrabari.

Multumesc anticipat :*!

11 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

DA, este posibil să te dezvirginezi singură DACĂ introduci degetul/degetele ( sau alte obiecte ) în vagin!

Când te masturbezi NU se introduce degetul/degetele ( sau alte obiecte ) în vagin deoarece se poate RUPE membrana himenală!

Nu e nimic "foarte rău" dacă nu mai este virgină ( fizic ) - dar pot apărea diverse "discuţii" când va face sex cu primul iubit...

Toate cele bune.

| greyhound a răspuns:

Pai un bun indicativ ar fi fost sangele.
Nu se intampla nimic daca nu mai e virgina, asta daca intr-adevar a reusit sa se dezvirgineze

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
Da,se poate dezvirgina si de la un singur deget.
Poate merge la medicul ginecolog pentru a confirma daca mai este sau nu virgina.
Te pup!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

LumynitzaPS, eu cred ca tu te-ai dezvirginat cu degetul!

| DimLight a răspuns:

Ii curgea sange daca se intampla asta laughing desi e posibil ca la unele fete himenul sa nu fie prezent. nu e nici un fel de problema daca nu ar fi virgina

| 0alafaranume0 a răspuns:

Nu e nicio prietena esti doar tu!, si te rog eu nu mai spama aceeasi intrebare de 10 ori..copii fara minte

| madb a răspuns:

Nu iti dai singura seama daca nu mai esti sau mai esti virgina, medicul ginecolog isi da seama. Unora le curge sange cand se intampla "evenimentul" altora nu pentru ca au himen elastic. Nu are importanta in sanatate himenul ala care se rupe cand esti dezvirginata dar pe viitor cand o sa intretina relatii sexuale o sa-i demonstreze greu primului ca ea nu s-a mai culcat cu nimeni.laughing

| Corleonee a răspuns:

Ar fi trebuit sa ii curga sange. si nu cred ca s-a dezvirginat in totalitate cu un deget. propune-i sa faca sex, in loc sa se masturbeze

| CM_CM_1988 a răspuns:

Doesn't matter... had sex! laughing

| Emo15Mady a răspuns:

Pai.daca s-ar fi dezvirginat cu "degetul" ar fi trebuit s-ai curga sange si so doara! Dar sunt sigura ca inca este virgina pentru ca nu prea are cum sa se dezvirgineze asa de usor... oricum in orce caz daca tot e confuza sa se duca la un ginecolog!

| lapinoa a răspuns:

E un pic cam imposibil sa te dezvirginezi de la un deget.Cati ani are?