| beckham1 a întrebat:

FUNDA! Mi-am inceput viata sexuala cu o fata si am avut la inceput dificultati de erectie adica nu era cum trebuia si clar penetrarea nu se putea face. Insa apoi a fost foarte bine. Dupa 1 luna, 2, am fost la ea si nu am putut intretine un act sexuala pentru ca aveam probleme de erectie...am incercat de cateva ori si nimic...am zis ca e din cauza stresului ca aveam ceva important de facut ziua urmatoare. De atunci nu am mai facut-o dar am impresia cand mai fac unele chestii cu o fata ca nu o sa fie cum trebuie atunci cand o penetrez si azi am fost la o fata si de la saruturi si chestii de genu nu mi s-a sculat cum trebuia si sunt ingrijorat. Dau funda celui mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| MandrilaVasileRadu a răspuns:

1.Lasa tigara;
2. Apuca-te de sport;
3.Dormi noptile si culca-te de la ora 22:00 macar;
4.Renunta la alimentatia proasta gen:
-fast-food
-nu sari mesele
-incearca sa nu ai mese saracacioase in nutrienti
-mancarea trebuie diversificata si schimbata tot timpul.Nu doar cartofi prajiti si ochiuri zi de zi
-evita mesele bogate in grasimi rele(sunt si grasimi bune)
-mananca la ore regulate;
-consuma multe oua.Aceastea au colesterol fapt ce va duce la formarea de testosteron;
-imbraca-te bine ca a venit sezonul rece.Nu umbla cu blugi rupti, un tricou acolo si un hanorac vai mama lui.Ia si te imbraca adecvat cu vremea si activitatea ce va urma;
-renunta la tigara ACUM.
Nu are rost sa mai aduc aminte ''beneficiile'' tigarii pentru ca le stie toata lumea.Ce multi nu stiu sau nu vor sa inteleaga sau sunt inconstienti e faptul ca tigara e cel mai mare dusman al sexului si al sportului.Mai zic ca e cel mai mare dusman al vietii? Da o fuga la un spital cu boli pulmonare. Daca a doua zi nu te lasi de tigari dupa ce vezi pe acolo inseamna ca esti un mare stupid;
-fa o analiza la sange ca nu cumva sa ai diabet. Diabetul duce la formarea problemei numita ''disfunctie erectila'' adica ceea ce patesti tu.

Bun.Astea ar fi in mare cam ce poti schimba tu incepand de ACUM.
Dupa asta mai vin si factorii de stes, psihologici.
-Poate nu iti place de fata respectiva asa de mult.Crede-ma cand iti place de o fata si esti indragostit si din astea sigur ti se ridica si se face tare de dai cu ciocanul in el laughing
-Intr-adevar o perioada de stres influenteaza foarte mult viata sexuala.E ceva normal mai ales in zilele astea, in ''tara'' asta, etc;
-Mai poate fi si presiunea emotionala de a nu da gres, de a o impresiona, de a nu te face de ras si din astea.Trebuie sa fii relaxat si sa o faci si pe ea relaxata; dupa vin treburile de la sine;
-Poate unde faceti sex exista riscul de a aparea parintii tai sau ai ei, sau... postasul'
Incercati sa alegeti pentru inceput un spatiu linistit, neutru, indicat cu termopane sa fii doar tu si cu ea;
Fa toate astea macar pana capeti incredere in tine si in campionul tau big grin
Dar in orice caz daca respecti pasii de mai sus si se lasa cu feeling cu fata respectiva si tot e treaba nasoala e bine sa consulti un medic ginecolog.
Dar nu te speria, e ceva normal mai ales daca zici ca abia ti-ai inceput viata sexuala.Ai timp de experiente si sa capeti incredere in tine si ce e mai important e sa nu fii dezamagit de tine si sa o faci pe fata sa fie alaturi de tine si sa te sprijine nu sa fuga sau sa creada ca esti impotent sau din astea.
Fa un dus ferbinte inainte pentru ca asta te va ajuta si un paharel de vin adevarat rosu te poate ajuta.Atentie 1-2 pahare nu tranti toata sticla.Sticla o beti impreuna dupa sex happy

PS:incearca sa folosesti prezervative mai largi, pentru ca si prezervativul e o problema. Daca e prea mic si te strange inelul ala e si normal ca campionul tau sa intampine greutati pentru ca nu se face circulatia buna.Si o circulatie proasta catre campion e rezultatul ce l-ai patit.Nu mai zic ca din cauza unui prezervativ mic nu mai simti nimic. Pune un elastic din ala ce se leaga banii pe un deget si infasoara-l strans:
1 nu vei avea o circulatie buna;
2 nu vei mai simti nimic de la un timp, de aici apare si problema intarzierii ejacularii si campionul e posibil sa se micsoreze.
Chestii logice.
Ce pot sa spun ca si concluzie e sa nu te sperii ca am patit asta toti dintre noi poate sa-mi zica mie ce mi-o zice.Cu totii avem perioade proaste...
Gandeste pozitiv si bafta! happy

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Pe lumea aceasta mai exista si oameni care pot fi bolnavi, motiv pentru care, pe langa gura lumii, mai exista si medici. Nu stiu care a fost intentia ta de intrebare, dar sfatul meu este sa consulti un medic.

| Alcyon a răspuns:

E din cauza emotiilor. Nu te mai stresa si-o sa vezi c-o sa fie ok.

| eu6andrea a răspuns:

Problema ta sigur este ca din cauza primei experiente nefericite acum inainte de orice act sexual te gandesti ca daca nu te ridici la nivelul asteptat intelegi tu ce vreau sa zic si atunci iti trimiti o comanda la creieras care nu te lasa sa continui si asta pentru ca nu esti sigur pe tine...cu tupeu inainte!

| beckham1 explică (pentru eu6andrea):

Prima mea experienta a fost una fericita...la inceput nu a fost ok, am luat pauza 10 minute si apoi am dat 3 numere super ok s.a.m.d. Dar cand am fost la ea si nu a mers deloc cred ca s-a intamplat ceva...

| eu6andrea a răspuns (pentru beckham1):

Poate ca nu te-a atras ea destul ca fata sau ti-am zis te gandesti tu ca nu o sa fie bine etc. pana iti revii trage un paharel de vin sa prinzi putin curaj si apoi o sa vina totul de la sine

| handmade534 a răspuns:

Clar esti foarte stresat! Faptul ca te gandesti ca nu o sa fie bine te streseaza, si normal ca nu iti mai functioneaza cum trebuie obiectul muncii. Nu te mai gandi ca merge prost samd, gandeste-te ca urmeaza sa te simti bine.