| KitTY_2644 a întrebat:

Funda. nu stiu ce s a fac sunt intr-o situatie foarte compliacta. p/u mine : am prieten azi am iesit in preuna. dar in acelasi timp vorbesc cu alt baiat si cred ca il iubesc si pe el. cu cine sa raamin? love struck pe prieten il iubesc... dar mai tare il stimez.) dar pe acest nou aparuut. nu stiu sunt foarte indragostita. cu cine sa raamin?; X

6 răspunsuri:
| Summer a răspuns:

Cati ani ai?

| Allexis a răspuns:

Eu sunt sigur ca nu iubesti pe nici unul din cei 2. Prietenul nu ti-l iubesti pentru ca esti tentata sa iesi cu nou-aparutul, iar pe un tip nou-aparut nu ai cum sa il iubesti, pentru ca iubirea implica sa-l cunosti bine, cu defecte si calitati, sa petreci ceva (mult) timp cu persoana respectiva, etc... Cu nou-aparutul... e doar "o pata" de-a ta. Probabil ti s-a parut ca e f dragut, si de asta. O sa treaca "iubirea" ca si cea precedenta. Cu oricare din cei 2 ai ramane, tot n-o sa fie o relatie importanta.

| KitTY_2644 explică:

15

| Castiel a răspuns:

Daca il iubeai pe prietenul tau, ramaneai la el deci pe prietenul tau NU il iubesti deloc.Pe tipul celalalt simti atractie poate, iubire nici nu stii ce este aia:-J

| WOLFRAM a răspuns:

Daca mereu la fiecare nou venit vei reactiona asa mi-e mila de tine. sincer nu cred ca iti iubestiprietenul dar mai bine sa til tii aproape adica sa fiti prieteni buni decat sa te indragostestide fiecare nou aparut pe care trebuie sa il cunosti pentru a nu avea surprize... sincer sfatul meu ar fi sa iei o scurta pauza de gandire sa analizezi situatia si sa ii cunosti mai bine pe amandoi

| hotmuffin a răspuns:

Acum depinde ce simte fiecare baiat in parte pentru tine, vezi care tine mai mult la tine si in care ai mai multa incredere si cu acel baiat sa ramai