| L2tbx a întrebat:

Funda! Nu stiu ce sa fac! IUbesc foarte mult un baiat, dar devin foarte obsedata de el (vorbesc in continu despre el, plang la toate colturile daca nu ma baga in seama si fac depresii foarte des). El se uita foarte dragut la mine dar vorbim foarte rar si putin.Pe facebook aveaam coversatii foarte drg. adica imi spunea ca sunt cea mai tare love struck si cea mai drafutza; dar la scoala abia daca vb (eu stau cu alti baieti, el sta cu alte fete). Nu stiu, poate e in aceeasi situatie ca mine sad...Majoritatea colegilor imi spun sa vb cu el si sa ii zic ca imi place de el, daca tot tin asa mult la el.Eu nu vreau sa ma fac de ras :^! daca imi spune ca nu ma place sau daca rade de mine? Va roog help me! :p

11 răspunsuri:
| TitiDrLove a răspuns:

I-ai spus macar ca il placi? cred ca asta ar rezolva totul.macar ai stii ce ai de facut, insa daca zici ca vbea frumos cu tine ai sanse la el tongue mult succes

| T4ny4 a răspuns:

Draga mea fata "drafutza", stii ce este o depresie? Cum sa nu stii, doar tu faci multe d-astea.

| L2tbx explică (pentru T4ny4):

Tu nu gresesti niciodata tongue?

| T4ny4 a răspuns (pentru L2tbx):

Tu ce mai vrei ma?

Frate daca esti bleaga si... numai raspunde la intrebarile mele! Ai inteles < Faaaa!

Fraierooooo nu mai da raspunsuri daca nu sti da? Auzi la ea ce bagacioasa! laughing

Tu terminato! Esti constienta c-ai pus o intrebare pe un ditamai site-ul? Copila de 12 ani cu chef de ****! Nu vezi tu ca abia ti-au iesit dintii si deja vrei barbati?laughing asa om, asa caracter!

Deci fi atenta...mai du-te undeva! In primul rand nu am 12 ani si nu sunt interesata de barbati! Daca nu stii nu mai fi asa proasta si numai raspunde. Da na cine e prost e prost, nu ai ce-i face„„Ideea sa mai taci oleaca din gura si sa nu te mai bagi atat ca musca in curul calului ca nu ai dreptul da? Nu discut cu toate*****(daca poti numara stelutele, da de fapt stai ca nu ai invatat la cat de*****esti

Invata sa scrii! Se scrie "nu mai"! Ti-am dat eu tie mesaj si te-am lamurit cine sunt!

| alexro93 a răspuns:

Pai stii adevarul e ca e mai bine sa vorbesti cu el fata in fata, pe mess, facebook nu reusesti mai nimicwinking

| Lunetta a răspuns:

Buna.
interesant.
Pai, apropie-te de el si spune-i ceea ce simti, daca va rade nu te merita, daca nu te place asta e, propune-i amicitia ta.big grin
happy
La revedere!