anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Funda! o fata mi-a prpus sa facem se oral. vaginal nu vrea. daca o sa-i fac sex oral si o sa o excit tare o sa am shanse sa fac si vaginal?

9 răspunsuri:
| TheRiff a răspuns:

imi cer scuze ca am scris cu greseli...e din cauza calculatorului. este virusat.

| DarkTTT a răspuns:

Mdea la sexul oral ea te excita pe tine nu uh p ea si nop daca a zis ca sex normal nu vrea slabe sanse

| DeejayLiqua a răspuns:

Depinde...
Fata ți-a refuzat propunerea de a face vaginal tocmai din cauză că îi e teamă de anumite lucruri cum ar fi boli, sau teama de a nu te satisface. Oricum îi e teamă de dezvirginare și o repet pentru. a o mia oară că dezvirginarea nu include ruperea a atzei sau a himenului! Nu! Desvirginarea e actul sexual în sine! Și dacă îți face oral se dezvirginează și ea și tu! Și pote că și-a mai tras-o și nu vrea sa o mai repete dupa accident neprevazut.
Mai bine rămîi la oral caci dacă insiști nici așa nu primești. Și dacă ți-ar păsa de ea măcar lucid să fi fost și să te gandești "Bă, poate are ciclu..."
În orice caz, dacă te-ai dizvirgina cu fata pe care o iubeși și ea te iubește va fi romantic și de neuitat. Dar dacă vreo să faci cu orice fată sex o să îți distrugi viața căci toate au și o parte rea.
Sry, dar cocluzia e las-o cum ți-a propus.

| Onn3 a răspuns:

Cel mai probabil da.

| Alex_1359 a răspuns:

Pai e bine si cu limba prietene laughing fi multumit cu atat, daca ai noroc ai parte si de pasarica

Răspuns utilizator avertizat
| wyzy a răspuns:

Deci,, daca fata se excita. poti sa treci si la faza cu xexu vaginal, dar trebuie sa o faci, sa te doriasca la maxim,,, la maxim amm ziiiisssssss, ai grija ce faci si cum faci tongue

| Cosmin86 a răspuns (pentru DarkTTT):

Vezi ca sensul oral se poate face de catre ambii parteneri, si el ii poate face ei happy

| FlorinTanase a răspuns:

Da.dar ia-o cu usurelu..nu sari p ea imd c s dezbraca.iar imi vin ganduri in cap de genu: ce fete! oral si anal da dar vaginal nu feeling beat up