Salut,
Problema sta in felul urmator. Persoane cu care sta a devenit obisnuinta - e ca si cum deja sunt casatoriti si totul merge normal. Chiar daca la inceput a fost ca si cu tine si au trait lucruri frumoase impreuna acum nu-i mai da atentie. El sigur are o stare materiala buna dar lipseste partea emotionala pentru ea.
Tu i-ai oferit atentia de care avea nevoie, ai placut-o neconditionat si aceste lucruri pentru o femeie conteaza mult.
Acum ea se bate intre a iubi si poate in viitor se ajunge la acelasi lucru sau prietenul de acum care ii ofera o singuranta pe termen lung.
Nu e iubire ci... doar o ceata mare in mintea ei. Daca a luat pauza inseamna mai mult ca sigur ca renunta la tine sau o sa fie doar sex la un anumit timp...adica amanti
Eu cred ca a cautat ceva nou si a gasit asta la tine, nu cred ca il va parasi pe respectivul asa cum nu cred ca poate iubi 2 odata
Relatiile duble nu aduc nicioadata nimic bun.
In mod normal inainte sa incepi o relatie noua trebuie sa scapi de cea veche, daca ea nu a facut acest lucru inseamna ca isi iubeste partenerul dar din cauza unor defecte ale sale a inceput sa se vada si cu tine, pentru a le compensa.
Eu cred ca trebuie sa vorbesti TU cu ea cit mai curind, sa aleaga dintre voi doi caci odata cu trecerea timpului vor aparea probleme din cauza geloziei.
Nu, o femeie nu poate iubi doi barbati in acelasi timp, dar nu cred ca s-a pus vreodata problema ca ar avea sentimente pentru tine. Ti-a spus clar ca te foloseste doar pentru sex, fiindca n-are parte acasa si ca esti doar instrumentul placerii. probabil cel de-acasa este folosit pentru bani (o intretine).
Bananacantareata87 întreabă: