| LillyPubs a întrebat:

Funda pentru ajutor.Deci,m-am cunoscut cu un baiat in urma cu 6 luni.Prima luna a decurs normal si eram doar prieteni.Dar,dupa prima luna,mi-am dat seama ca il plac. Apoi, a aparut iubirea.El este de la mine din liceu, clasa paralela. Fugeam dupa el pe toata holurile si il salutam si vorbeam.El m-a iubit doar aprox.2 saptamani,dar eu nu imi dadeam seama. Dupa asta, i-a trecut iubirea ca au aparut si alte fete in viata lui, de fapt si erau.Eu il aveam ca prieten doar pe el si pe inca vreo trei baieti si deci,el era cel mai important pentru mine. Dupa asta,el m-a facut sa sufar prin cuvinte urate despre mine,caci s-a enervat caci poate "il iubeam prea tare".L-am lasat doua luni,in timpul vacantei de vara, uitat.Dar la sfarsitul vacantei, am inceput iarasi sa vorbesc cu el.Ne-am impacat.Eu paream schimbata si cred ca lui iarasi i-a venit iubirea pentru mine la cap.Nici asta nu a durat mult, caci la 1 septembrie m-a vazut.Eu chiar eram schimbata.Ma saluta, se vedea ca prezenta mea conta pentru el.La sfarsitul lui septembrie ne-am vazut in parc,dar el m-a lasat balta, ducandu-se la o expozitie de masini. Apoi, am vazut ca iarasi prezenta mea conta.Si apoi, simteam ca-nu.Nu mai stiam ce sa simt. Iarasi il iubesc si sufar dupa el, desi el este un baiat sarac si cam "prostut". Ajutati-ma cu macar o parere despre toate astea; (

6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Chestia cu ieri te a placut si azi nu, sincer e o abureala, nu poti sa placi si sa fi indiferent cand vrei tu, cred ca tipul asta numai cand are el chef sta cu tine[pana cand apare ceva nou], gaseste-ti altul...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu are nevoie de tine decat sa-si satisfaca nevoile fizice, este un magar

| Iunona a răspuns:

Dafuck?! Cauta-ti altu. Iubirea nu vine si trece. Daca iti pasa de cineva nu te porti cum a facut-o el. Meriti mai mult decat atat.

| KoreanGirl a răspuns:

:[ Îmi pare rău că au decurs lucrurile aşa între voi. Dacă el crede că tu o să te ţi la infinit după el, greşeşte amarnic. Părerea mea este că nu merită osteneala să mai încerci. Având în vedere că iubirea lui pentru tine s-a epuizat în doar două săptămâni rezultă că este un mare fustangiu şi idiot. [scuze vocabularul] Încearcă să îl uiţi, sunt mulţi băieţi foarte drăguţi şi atenţi pe lumea asta. Nu e un capăt de lume. Nu a fost să fie între voi şi la cum se poartă nici nu cred că o să fie. Doar o mică curiozitate, măcar e incredibil de frumos?

Sper că te-am ajutat!

| BlondinaDeea a răspuns:

Incearca sa devi mai rece cu el si fi mai indiferenta cu el...nu ii mai arata ca il iubesti... poate din cauza asta i s-a urcat la cap si de aceea face asa.
eu iti zic ca o relatie nu se poate intretine doar daca o persoana lupta...trebuie sa luptati aman2 ca sa "existati" incearca sa numai faci tu primul pas..lasa'l pe el si daca vezi ca nu face inseamna ca nu se merita efortul de a sta cu un asemenea baiat

sper ca te'am ajutat happy

| ksuper31 a răspuns (pentru BlondinaDeea):

Este clar ca NU ai ajutat! O sfatuiesti sa devina rece si indiferenta?! NU se face asa ceva! Iti dai seama cat de rau si prost se simte el?! Unele fete chiar nu isi dau seama ca, facand chestia asta, ne raniti, chiar rau, mai ales daca baiatul respectiv o iubeste pe ea din toata inima.
Parerea mea?! Lasa-l in pace.Cauta altu, deoarece acesta se pare ca nu are nicicio treaba cu tine! Succes!