Chestia cu ieri te a placut si azi nu, sincer e o abureala, nu poti sa placi si sa fi indiferent cand vrei tu, cred ca tipul asta numai cand are el chef sta cu tine[pana cand apare ceva nou], gaseste-ti altul...
Dafuck?! Cauta-ti altu. Iubirea nu vine si trece. Daca iti pasa de cineva nu te porti cum a facut-o el. Meriti mai mult decat atat.
:[ Îmi pare rău că au decurs lucrurile aşa între voi. Dacă el crede că tu o să te ţi la infinit după el, greşeşte amarnic. Părerea mea este că nu merită osteneala să mai încerci. Având în vedere că iubirea lui pentru tine s-a epuizat în doar două săptămâni rezultă că este un mare fustangiu şi idiot. [scuze vocabularul] Încearcă să îl uiţi, sunt mulţi băieţi foarte drăguţi şi atenţi pe lumea asta. Nu e un capăt de lume. Nu a fost să fie între voi şi la cum se poartă nici nu cred că o să fie. Doar o mică curiozitate, măcar e incredibil de frumos?
Sper că te-am ajutat!
Incearca sa devi mai rece cu el si fi mai indiferenta cu el...nu ii mai arata ca il iubesti... poate din cauza asta i s-a urcat la cap si de aceea face asa.
eu iti zic ca o relatie nu se poate intretine doar daca o persoana lupta...trebuie sa luptati aman2 ca sa "existati" incearca sa numai faci tu primul pas..lasa'l pe el si daca vezi ca nu face inseamna ca nu se merita efortul de a sta cu un asemenea baiat
sper ca te'am ajutat
Este clar ca NU ai ajutat! O sfatuiesti sa devina rece si indiferenta?! NU se face asa ceva! Iti dai seama cat de rau si prost se simte el?! Unele fete chiar nu isi dau seama ca, facand chestia asta, ne raniti, chiar rau, mai ales daca baiatul respectiv o iubeste pe ea din toata inima.
Parerea mea?! Lasa-l in pace.Cauta altu, deoarece acesta se pare ca nu are nicicio treaba cu tine! Succes!
Bananacantareata87 întreabă: