| Razvan1405 a întrebat:

(Funda pentru cat mai multe sugestii)
Cu cateva zile in urma mi-am intrebat cea mai buna prietena daca nu vrea sa se comb cu mine pentru ca ne intelegm foarte bine intre noi, ea a zis ca dac ne comb o sa ne stricam prietenia, si ca vom avea amandoi de suferit si ca ar vrea sa ramnen doar cei mai buni priteni.

Cum as putea sa o conving sa-si schimbe parerea?
Ar trebui sa mentionez si zodiile noastre?

Totusi cum as putea sa fac ca sa resusesc sa ii schimb parerea si sa-i demonstrez ca a gresit raspunsul pentru ca tin mult la ea si ea la mine si as dori sa ne comb.
Pls need help thx.

Răspuns Câştigător
| keepa a răspuns:

Nu mai aduce vorba de asta, dar totusi incearca sa fii mai atent, daca pot spune asa, cu ea, fa-i complimente ca ce ochi frumosi are sau ceva d genu-da sa nimeresti momentu si nu abuza!, incearca doar sa ii sugerezi ideea ca ati vrea sa fiti impreuna(ca te simti singur chiar daca ea e cea mai buna prietena, sufletu tau plange dupa mangaierelaughing. nu stiu...ca tiar placea sa gasesti o fata asa cum e ea, ca ai iubio din toata inima si pui pariu ca ati fi fericiti pana la batranete, chiar daca acum nu simti asabig grin). nu stiu incearca sa ii arati cam ce pierde fara sa o presezi sai spui directhappy

sper sa fuctioneze,. sa ne tii la curent

pup.bafta:*...( fundita?batting eyelashes )

7 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Respecta-i decizia, dar poti sa o faci sa vada ca a gresit gandinu-se asa. Tine de voi, de cum vor merge lucrurile de acum incolo.
Trebuie sa ii dau si ei dreptate, in multe cazuri se intampla asa, si sa-ti spun de ce: intr-o relatie este nevoie de comunicare, intelegere si incredere la fel de mult ca si de iubire, dar noi avem tendinta sa uitam de acestea, sa ne bazam doar pe iubire. O prietenie are primele 3, o relatie de dragoste o are pe a 4-a. De aceea multe relatii esueaza. Daca voi doi, insa, veti ramane si prieteni, pe langa iubiti, relatia voastra va fi una puternica, pe viata. Si nu-L desconsidera pe Dumnezeu, El a facut barbatul si femeia ca sa fie impreuna, daca mergeti cu El atunci veti fi de nedespartit.
Domnul fie cu voi.

| Ирина19 a răspuns:

Daca ti-a zis in asa mod atunci e clar ca chiar tine la u si nu vrea sa se certe sau sa rupeti relatia intre voi, ar trebui sa accepti, pentru ca stii prea bine ca e o diferenta mare intre prieteni si intre cuplu, prietenia se pastreaza dar relatia intre cuplu se distruge si apare o ura intre ei. Daca esti convins ca vrei sa o faci sasi schimbe parerea ar trebui sa vb cu ea mai mult despre asta si sa incerci sa o convingi, sai explici ca ar putea sa va intelegi atit de bine si ca un cuplu, si chiar daca no sa fiti multa vreme impreuna o sa pastrati relatia si o sa fiti din nou prieteni, adica orice sar intimpla veti ramine prieteni pe veci, ca cine stie poate chiar dupa o relatie serioasa veti ramine impreuna pe veci.Bafta

| crysty08 a răspuns:

Invito undeva incerca sa o saruti din senin fa-o sa se indragosteasca de tine hai ca poti omule ce drecu fi barbat

| ecstasy:* a răspuns:

Pai prietene spune-i ca nu are de unde sa stie cum va fi poate va fi mai rau sau poate va fi mai bine spui daca nu sa aveti o relatie de proba cam asa ceva si daca nu o sa mearga treaba o lasati balta si sunteti doar prieteni sper ca te-am ajutat mult succeswinking bafta

| Anonim_5618 a răspuns:

Hmm straight face

asta mi se intampla si mielaughing)
nu esti din galati nu?straight face

| Byanky13 a răspuns:

Si eu mai bine iti sp sa ramaneti prieteni si sa ti in secret la ea.
si eu am fost ca cel mai bun prieten al meu si la momentul de fata numai vb... doar buna si gata prietenia noastra care era atunci acum numai e.pfff ce sa zic ai grija ce faci nute pot indruma sai sp sa fiti impreuna ca nu se stie cat o sa dureze relatia si nu o sa mai fiti la fel ca inainte. happy ai grija ce faci...
pe alta parte ai putea incerca dar trebuie sa ai la constiinta ca prietenia voastra asa buna o sa se terminewinking pupp sper ca am fost d ajutor happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Afla ce nu ai vrea sa stie altii despre zodia ta - adevarul despre specificul fiecarei zodii: http://www.cs-gothic.ro/......t2244.html