| DiukOAlta a întrebat:

Funda pentru cel mai sincer raspuns...: Baietzilor daca iubiti o fata si aveti in jur de vreo 14-16 sau chiar 13 ani cat ati rezista sa nu face-ti dragoste?

13 răspunsuri:
| FreakzoO a răspuns:

Pei.normal ar trebui dupa 18 ani. acum fiecare cum rezistawinking Am auzit ca si pe la 13 ani mai fac prosti.

| xXCrystyanXx a răspuns:

Daca as iubi fata, as sti ca la aceasta varsta un contact sexual este interzis.As mai astepta ceva timp, pana cand amun2 vom fi pregatiti.

| Haose a răspuns:

Depinde si de fata unde este dezvoltata. Daca este mai bine dezvoltata la partile intime, cred ca as rezista 2-3 luni.

| BlackHorse a răspuns:

Sincer eu as rezista pana pe la 17 - 18... cand ar avea ea 17... deja as incepe sa fiu prea nerabdator probabil. Momentan ma simt minunat cand ma sarut cu ea si nu as vrea mai mult.

| NCeausescu a răspuns:

Mult daca o iubim am face aproape totul pentru ea, chiar sa rezistam la sex, dar un pupic pe acolo merge:]]

| GGeorgel a răspuns:

Sincer sa fiu am mai mult decat "baremul" pe care l-ai pus si iti spun ca 90% din cei carora li s-ar oferi ocazia ar face-o. Dar tu presupun ca esti fata si ai 13-14 ani si te sfatuiesc sa nu o faci...cel putin nu inca, nici nu te-ai dezvoltat bine si deja incepi cu din astea, nu cred ca e prea bine. Daca prietenul tau de varsta ta sau cu 1-2 ani mai mare iti cere asta te sfatueisc sa nu-l asculti, stai linistita ca vor venii multi altii. tongue

Răspuns utilizator avertizat
| Hades09 a răspuns:

Nici 5 sec laughing

| AL3XG0DB0Y a răspuns:

Eu am 13 big grinbig grinbig grin si sunt intr-o relatie de vreo 5 luni si nici nu m-am gandit la asa ceva pentru varsta mea imi este destul o relatie

| AL3XG0DB0Y a răspuns:

Funda te rog!

| JustMeCata a răspuns:

Am și eu intre 14-16 ani și nu știu cât as rezista asta depinde și de câți ani are partenera și dacă ea este virgina și nu ar vrea sa își înceapă viata sexuala as accepta dacă as iubio cu adevarat. Si asta depinde și de băiat dacă el a început sau nu viata sexuala.

| contele_2851 a răspuns:

Cred ca pe la 14 15 ani sincerblushing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce copii frustraţi, lăsaţi dragostea pe seama adulţilor, trăiţi-vă viaţa de copii...