| Razvan1405 a întrebat:

(Funda pentru mai multe sugestiii)
Sal cam cu 1 luna in urma mi-am intrebat cea mai buna prietena dac nu vrea sa se comb cu mine ea m-a refuzat spunand ca ne-am strica prietenia, iar cu o saptamana in urma am intrebat-o din nou si ea a zis ca ma iubeste ca pe un frate si ca ar vrea sa se comb cu mine dar ca ma va rani si ca ne vom srtica prietenia pentru ca a vazut un fel d situatie la altii prieteni, si ca tine prea mult la pritetenia noastra si nu vrea sa o stricam, eu am increcat sa o conving ca tin la ea si ca indiferent prietenia noastra nu se va strica niciodata dar nu vrea, ce pot sa fac?
Pls help i am a lonly men crying

Răspuns Câştigător
| Ðida a răspuns:

Ice_baby are dreptate...

7 răspunsuri:
| Paula007 a răspuns:

* lonely

| chucky_8545 a răspuns:

Spune-i ca doar ea mai vede "prietenie"... ca tu deja ai trecut la alt nivel, si ori sunteti impreuna, si daca nu iese bine, ramaneti prieteni buni, faceti ca un pact, si daca tot nu vrea, spune-i ca tu nu mai poti avea o prietenie sincera cu ea avand in vedere ca o iubesti

| Kat_6866 a răspuns:

Cred ca are dreptate intr-un fel, si eu am cunoscut astfel de cazuri cand cei mai buni prieteni s-au comb si dupa au suferit thinking acum faci cum crezi tu dar nu cred ca merita sa strici o prietenie asa frumoasa happy. Si daca intr-adevar ti la ea arata-i asta si nu cred ca te va refuza.

| Ðida a răspuns:

Trebuia sa ii dai funda ei straight face o merita, fiindca a scris ceva, eu am spus doar ca are dreptate. acum mi-ai dat funda, asta este worried nu pot sa fac altceva decat sa iti multumesc kissthinking

| Decebal a răspuns:

Cica te iubeste ca pe un frate. happy Ea nu te iubeste!

| MilkshakeShake a răspuns:

Bay eu nu mai sti uaku sincer asta am patit eu. saracu de el 5 luni sorugat de mine sa fiu cu el waiting si asa i ziceam si eu ca il iubesc mult ca pe un frate :X tinea la mine ma apara tot felul de chesti ise purta super si am zis ca ar trebui sa i dau o sansa da. ** sansa ca so futt si aia ca mi-a promis ca daca ne despartim ramanem prieteni ca la inceput si ca el nu ma insala puii mei. Pana l-am vazut in oras cu alta. Mno poftim cultura de atunci nu ma mai comlic cu prietenii ca au nu mai vorbim deloc si sincera sa fiu imi pare ra uk tinea mfoarte mutl la el nu numa ca iubit. tineam si ca prieten asa ca... thinking o cred

| ice_baby a răspuns:

In ziua de azi prietenia trebuie pretuita, cred ca e mai presus de dragoste.Mai bine prietenie decit sa suferi dupa, eu cred ca nu se combina cu tine pentru ca tine prea mult si ii frica ca o sa te faca sa suferi si are dreptate.Si poate ceea ce simti e doar o deprindere nu dragoste, nu te-ai intrebat? prietenul meu cel mai bun la fel asa mi-a facut, eu i-am dat acelasi rs ca il iubesc ca un frate, crezi ca am fc rau? Nu, el si-a gasit pina acum multe de care s-a indragostit iar prietenia noastra a ramas, si nimeni nu o poate srika.Nu stii ce iti rezerva viata, acum tea refuzat mai tirziu poate singura va vrea sa fiti in preuna.Acum ca iai spus trebuie sa te astepti la orice: prietenie, dragoste sau nimk in komun. Apropo daca te ignora mai bine iai propune sa ramineti din nou prieteni cum ati fost.succeskiss:-)