Important este sa stie ca ii esti alaturi, tu esti iubitul ei si chiar daca nu esti langa ea, ar trebui sa ii poti arata cat inseamna pentru tine. Nu prea inteleg situatia in sine, spui ca ea s-a schimbat dar ea este cea care nu face fata noii situatii.
Am trecut de multe ori prin aceasta situatie in relatie(am o rel de 2 ani), in afara de amenintarea cu sinuciderea, asta mi se pare mai grav, dar nu stiu ce sfat ti-as putea da, de obicei eu ma impac cu prietenul meu pentru ca imi dau seama cat de rau ar fi fara el si ii arat si lui asta.
Sper ca cineva sa te ajute sincer si daca nu va reusi, intreaba-te pe tine insusti ce este de facut, pentru ca nu exista doua persoane la fel si nici doua situatii la fel, totul depinde de tine si de iubita ta...si de cat de puternic este sentimentul ce va leaga
Succes!
Problema voastra tine de distanta! Dupa un an si ceva, dragostea e mai stabila intre doi parteneri si trebuie si.finalizaza. Tu, trebuie sa o calmezi tot timpul, sa-i spui ca in Italia e foarte greu, ca nu ai prieteni, prietene, ca e greu sa te adaptezi si ca nu poti s-o inseli. Problema voastra tine de neincredere! Promite-i ca la vara viitoare, o chemi la tine in Italia, sa vada viata pe care o duci acolo.Va intelege mai bine, ca tu tii cu adevarat la ea.
AlexEjmecheru întreabă: