anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Funda raspunsului cel mai concis! ce se intampla daca apendicita se sparge in tine?happy
scuza-ti categoria.

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Faci peritonita si ajungi pe masa de operatie. In loc de o incizie de 3 cm, o sa ai una de 10 cm si inca doua de 2 cm (pentru tuburile de dren). In loc de o operatie de 15 minute, o sa ai o operatie de o ora. In loc sa stai 3-4 zile in spital, o sa stai doua saptamani. In loc sa te recuperezi in 6 saptamani complet, o sa te recuperezi in 4 luni.

10 răspunsuri:
| NoBoDy_9430 a răspuns:

Ce se intampla daca apendicele s-a spart?

Daca infectia bacteriana devine severa, apendicele se poate sparge iar infectia se imprastie in cavitatea abdominala. In acest caz, copilului i se va pune o perfuzie cu antibiotice pentru a combate infectia direct in sange, dar operatia va fi in continuare necesara.

Sper ca te-am ajutat.
Funda?kiss

| statham a răspuns:

O sa aveam un nepotel rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O sa ai mare noroc daca nu mori...nu sunt expert in asta, dar daca se sparge ai noroc doar daca esti pe masa de operatie. In rest, say good byewinking

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă nu se intervine cât mai repede din peritonită se ajunge la septicemie și adio!
Mare grijă.
Este vorba de apendic, nu apendicită. Operația de apendicită se numește apendicectomie.
Pa, pa.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Faci peritonita si poti muri.

| alexutu001 a răspuns:

Buna pai e foarte nasol daca se sparge apendicele, daca se sparge are loc peritonita adica pur si siplu ce este continut in apendice se imprastie in organism si atunci doctorii vor fi nevoiti sa faca o taietura mult mai mare decat cea de apendicita am o prietena care a patit si i-a facut operatia pe aproape toata burta chiar sub buric era a fost taiata si partea nasoala e ca doctorii baga si anumite furtune pentru curatare si sunt foarte nasoale stiu un tip care a murit la 19 ani din cauza peritonitei mai multe informatii gasesti aici http://www.sfatulmedicului.ro/......difuze_973 :)

| manolache_1097 a răspuns:

Cum sa-ti explic daca apendicul ca asa se zice, se sparge dai in peritonita spre binele tau este sa fii la spital, daca nu trebuie sa fii dusa imediat la spital, deoarece daca infectia aceea ajunge in sange si cum sangele ajunge la creier poti deceda

| Cristiano13 a răspuns:

Draga Allexandra daca apendicita se sparge in tine trebuie sa ajungi repede pe masa de operati ca altfel risti sa mori stiu din propria experienta a lui tati! big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca se sparge si in 12 ore nu te operezi te duci in ceruri...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am inteles ca daca dai in peritonita si nu te opereaza in 15 minute poti muri...defapt mori