Dc vrei s`o schimbi? Accepto asa . Daca s`a schimbat in rau si vrea ea sa se schimbe atunci ajut-o. are nevoie de tine pentru asta. Dar daca ea nu vrea n`ai cum e decizia ei. Daca o iubesti si daca si ea te iubeste spun ca mai bine va impacati (daca puteti). Nu mi se pare nimic mai dureros decat sa se desp 2 pers care se iubesc dar nu pot fi impreuna . ti-am povestit... ca eu sunt cu un baiat pe net si ne certam intr`una s`a schimbat in rau. dar nu pot sa-i fac nimic n`am cum si stiu ca ma iubeste si inkerk sa rezist asa. si sper sa nu ajung la decizia ta :-
Waw si scriesem cam dublu decat o aparut aici. (nu`ti mai scriu ca habar n`am ce am scris inainte). Scz Ideea e sa o ajuti (DACA VREA SA SE SCHIMBE, in nici un caz asa.) Are nevoie de tine. Chiar crezi ca faci bine despartindu`te de ea doar pentru ai da o lectie si a o schimba? Te doare enorm cand faci asta si aici gresesti. Nu sunt in masura sa te critic, dar iti spun atat. Gandeste`te bine si nu lua o decizie pripita pe care s`o regreti pe urma enorm . E pacat. Succes vz cf bb :*
N-ai pentru ce. Sper sa reusiti sa va intelegeti. Sper sa reusesc sa ma inteleg si eu din nou mai bine cu baiatul cel iubesc... Ai grija de tine nb bb:*.