Pai prietena mea a pus la cale un plan bun: i-a niste carti in mana si cand treci pe lanaga el te lovesti de umarul lui si scapi cartile si te apleci sa le iei dar si el trebuie sa se aplece sa le ia si apoi te uiti in ochi lui si il saruti.asa a facut prietena mea eu am aflat dupa o luna cand mi-a spus un prieten dar nu m-am despartit de ea
... am inteles tot ...
Deci vrei sal saruti si el sa creada ca ai facut-o din greseala?
Si crezi ca mai are rost sa incerci? Sa iti calci orgoliul in picioare? Se merita pentru unul care nu stie sa te aprecieze? Eu zic ca nu are rost! Vei vedea ca va apare si baiatul care se te iubesca si sa te aprecieze asa cum meriti! Multa bafta!
@mar1us001 uite. planul asta este foarte bun numai ca el nu a facut asa ceva pentru nici o fata plus ca eu sunt a 6-ea si el a 8-a
Doamne ` tu chiar nu ti-ai dat seama ca el gaseste diferite pretexte ca sa scape de,, dragostea'' ta ...
De ce insisti sa stai langa un tip ca asta, care nici macar nu te place [ O sa te creada dupa disperata si in plus exista atatia baieti (probabil interesati de tine)]...De ce tocmai el?!
Daca ti-a spus si chestia cu,, fitele'' e clara treaba e nesimtit!
Putea macar sa-ti spuna negru pe alb ca nu te place ...dar