Du-te la el si zi : Maai baiaatulee! Ce vrei de la viata mea? acu ma saruti acu nu ma bagi in seama? Hotaraste-te! Desparte-te de aiaa sau lasa-ma in pace! trebuie sa rezolvi cumva. funda?
Eu spun sa faci cea ce simti pentru ca daca nu o vei face vei ramane cu o intrebare in cap : Oare ce s-ar fi intamplat?
si te vei gandi din ce in ce mai mult la el, vei suferi enorm... si daca semeni cu mine poti ajunge sa faci tot felul de tampeni pentru a incerca sa il uiti ( nu ma refer sa te sinucizi, nu merita sa iti dai viata pentru un baiat, dar sunt si alte prosti care le poti face cand esti disperata).
deci eu ti-as spune sa incerci, el nu ar fi continuat sa te sarute daca tinea la ea, din contra... te ar fi refuzat chiar din prima data.
toti avem nevoie de dragoste si spun ca acum daca il placi asa de tare cum ne ai povestit nu merita sa ratezi ocazia pentru ca nu sti cand va aparea una noua... si cine stie, poate va iesi o poveste frumoasa din cea ce veti trai voi 2
asa ca bft :* Sper ca am ajutat. sa ne spui dupa si noua cum ti-a mers
Acum e si mai raw adica vorbim si imi arunca priviri dar este cu alta! care imi ie amica si na tachinam dar ne vedem in fiecare zi si cand apare aia e moartea parca se rupe filmu' si gen el cred ca simte ceva pentru mine adica sunt cred ca vreo 10 baieti in "anturajul" nostru dar el e singurul care se uita la mine... mrg nu stiu ce sa fac. din ce in ce mai mult am incaput sa sufar si nu ma pot opri ma gandesc tot timpul la el.
Reciteste ce am scris mai sus
Gandeste-te bine daca merita sa te bagi intre el si prietena sa, cat de mult iti place de el(bine nu-i i frumos sa te bagi daca are prietena)poti sa zici ce simti cat de mult iti place de el si daca vrea ceva sa aleaga dintre voi. daca nu rezolvi nimic eu zic sa da-i pace o sa iti treaca ca daca e asa cum zici nu merita sa suferi pentru el
O se pare ca povestea ta nu e rau.Dar daca ai ID lui incearca sa vorbesti cu el sa vezi ce iti spune si dupa aia vei vedea. Poate se va desparti de ea.BAFTA