| claudiuflorin21 a întrebat:

FUNDA...Sunt clasa a 8 a si mie imi place foarte mult de o fata de la 8 B si trebuie sa ii demonstrez ca o iubesc foarte mult cum procedezbig grinbig grin

Răspuns Câştigător
| cosmin_9449 a răspuns:

Claudiu eu iti spun sa ii spui,deoarece daca te hotarasti prea tarziu tiar putea luao alt cineva.Du-te si spune-i, dui o floare, spune-i ceva frumos si-ti va reusi iti garantez.Noroc.

4 răspunsuri:
| Missdaydreaming a răspuns:

Pai ce sa zic... fii dragut cu ea happy si daca nu evita sa intre in vorba cu tine spune-i ca o placi, dar sa nu uitam ca acusi ei evaluarea nationala tongue si noi fosta generatie am avut grija sa lasam medii destul de mari in urma asa ca ai grija

| Lala00 a răspuns:

CUMPARAI FLORI INVITO IN ORAS FII RABDATOAR CU EA si alte chestii de astea spune-i vorbe dulci trimitei sms-uri cu te iubesc fai surprize frumoase iai apararea ai grija dovedesteo cat mai repede ca sa nu o pierzi succes

| Raphaelo299 a răspuns:

Iai cadouri mici cum ar fi azi ii dai o ciocolatica maine o floricica dar fara sa dai impresia ca o placi si la un moment dat cand pune ochii pe tine incearca sa ii zici

| Georgiana273 a răspuns:

Claudiu fetelor le place foarte mult sa primeasca cadouri.Propun sa ii oferi flori si ciocolata. Poarta-te frumos cu ea si insista. Fetelor le plac baietii insistenti.