anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Funda! sunt cu un baiat de 9 luni si cred ca nu mai tine la mine, si am incercat sa aflu mai multe si mi-am fc un id si m-am dat drept alta fata si pr meu a zis ca nu are pr si ca ar vrea sa se intalneasc cu ea (eu eram p id ala dar el credea ca e alta fata ) vad ca nu mai tine la mine ce sa fac nu pot sa ma despart d el ca numai gandu ma omara,,,, ce sa fac sa ma placa? stiu ca pun niste intrebari de ca*at dar sunt disperata nu stiu ce sa mai fac, cand vine la mine imi da impresia ca ma iubeste enorm... mi-a zis ca nu ar putea sa ma insele niciodata ca nu mai gaseste persoane ca mine nicaieri...

cand eram la inceputul relatiei ma suna zi de zi vinea la mine zi de zi, acum vine la 5-6 zile si nu ma mai suna deloc doar imi trm un sms sa ies afara sa ne intalnim...

Răspuns Câştigător
| unknow a răspuns:

laughingrolling on the floorlaughing)))laughing asa sunt toti baietii. auzi sa-ti spun eu ce sa faci; sa pari ca nici tu nu mai tii la el fa`l gelos;. cand te suna zi`i ca nu ieshi; dar fa in asa fel incat a ieshi ca un alt baiat. un prieten.o sa innebuneasca asa cum ai iinnebunit u din cauza gndului ca nu te mai place... fi mai indoferenta si fa`l sa te doreasca.winking bafta papushika happy! app. te`ai culcat ca el? 1 thinking

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pff...fato,chiar daca stiu ca doare, las-o mai moale cu el.E clar ca minte, in legatura cu ce iti zice, deoarece chiar u ai vb cu el pe mess si i-a zis asa zisei tipe ca nua are prietena.Deci u ai vazut cu ochii tai.nu ti-a zis nimeni altcineva.Zau.Parerea mea.Pentru ca sunt sanse f mari ca el sa te fi inselat pana acum...

| dezire_6265 a răspuns:

Sincer nici eu nu ii inteleg si eu sunt cu unu de genu parerea mea racestete tu putin de el si atunci el o sa fie inpacientat ca te pierde pentru paieti mereu e ceva obisnuit sa insele eu asa fac si imi ese

| Ririru a răspuns:

Ignora`l. Parerea mea. Adica, cam asta merita, nu?
E pe punctul de a te"insela"- oarecum, poate a si facut-o. Il ignori, si`l lasi. Daca ignorarea ta nu-l face sa vina inapoi, atunci desparte`te de el. Desi asta cred ca ar trebui sa faci +, vorbeste cu el despre asta. O sa-l lasi masca.

| BlancaFantasma a răspuns:

Sa nu`i spui in niciun caz ca tu ti-ai facut un id nou si ai vorbit cu el! ar putea crede ca ti-ai batut joc de el iti spun din proprie experienta! poti sa-i zici ca a vorbit o pr de`a ta sau altcineva dar sa nu`i zici ca ai fost tu!

| ProfesoruldeSex a răspuns:

Cand o sa te vada cu un alt baiat atunci o sa te placa. Garantat!

| Nensi a răspuns:

big grin lol am avut si eu un prieten care tot asa facea si cum a venit vb de papuci a incercat sa se schimbe dar nu a reusit sa ma convinga, la inceput poate fi greu (pe mine tot ma omora aces gind) a fost ft usor, acum chiar vrea sa ne impacam dar acelasi raspuns"nu"

| Dyony01 a răspuns:

Ms pentru raspunsuri.la toti :*