| YukyTsukiyomi a întrebat:

Funda! Sunt in clasa a 9 si este un baiat la mine in liceu foarte dragut.Este in clasa a 10 si in respectica clasa cunosc pe multa lume.Am aflat cum il cheama si unde sta(in acelasi cartier cu mine) arata foarte bine, dar toata alumea imi spune ca e sadica adica nu vorbeste cu nimeni sta tot timpul pe telefon si in rest nimic.Pe mine sincer nu prea ma intereseaza mie imi place de el, adica tipul asta..problema este ca as vrea sa ne cunoastem insa nu stiu cum.Pot sa pun pe cineva sa imi faca cunostiinta cu el, dar dupa doar o sa ne stim asa din nume..pariu ca o sa mi-l si uite adica nu o sa mai interactionez cu el...
Ce as putea sa fac?

Răspuns Câştigător
| justadream94 a răspuns:

Ii poti spune unui prieten de al lui ca esti interesaa de el. poate ii spune si ii va da si lui mai mult curaj

daca te iei dupa gura lumii ajungi sa traiesti cum vor ei adica nu te vei simti niciodata bine si vei rata totul. putini sunt cei care iti vor binele.

fa ce simti.te poti prezenta tu, intra in vorba cu el gen : buna..eu sunt yuky happy te-am vazut nu stiu cand sau gasesti tu o metoda de abordare happy

daca iti e greu iei pe cineva cu tine.go on lasa sentimentele libere nu le stapani..vei regreta

cum imi place mie sa spun in viata regreti mai mult ceea ce nu ai facut decat ceea ce ai facut

cu tupeu si gandul ca nimic nu e imposibil, nu poti da gres.
copii din ziua de azi sunt rautaciosi, poate el nu se regaseste in clasa aia sau altceva.

arata-i ca iti pasa de el, incearca sa aflii de ce e asa dar fara sa il sperii, ii va placea mult.

mult succes

8 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Ai prea putina minte pentru a avea o relatie. Maine pui si intrebarea?

| YukyTsukiyomi explică (pentru neutrino):

Am pus-o, daca esti chior si nu o vezi imi pare rau.

| neutrino a răspuns (pentru YukyTsukiyomi):

Nu sunt chior, pur si simplu nu am vazut-o. Oricum esti dusa cu sorcova.

| YukyTsukiyomi explică (pentru neutrino):

Seman cu tinehappy

| DaSuntAnonima a răspuns (pentru YukyTsukiyomi):

rolling on the floor)))))))))))))))))))))))))))))))))

| DaSuntAnonima a răspuns:

big grin citez ``vorbeste cu nimeni sta tot timpul pe telefon si in rest nimic.``. indeasa-i in buzunar nr tau de telefon si spune`i ca si tie iti place sa vorbesti la telefon rolling on the floorlaughing
:*