Daca o iubesti du-te si caut'o nu merita sa o lasi sa plece daca nu v'a poate impiedica nimic :] Distanta nu e problema . Vino in ro si spune-i ca o iubesti si ca nu vrei sa renunti la ea.la voi :[ Si nu v'a mai certati pe prostii d genu nu merita :[ dintr'o prostie vezi si u unde se ajunge. Nu multi ar veni pentru o fata si daca ar fi la 20 d km distanta Dar tu o iubesti sincer asa ca nu lasa balta totul :] poate ca ca ea sigur nu mai gasesti :] gandeste'te ce ai face fara ea? Exact :] [Nimic ] Baftaa :*:* [Fundita?; x]
Incearca sa vorbesti iar cu ea si sa ii zici ca esti dispus pentru ea sa vii in Romania. Daca nici atunci nu vrea sa va impacati, scuza-ma, dar nu te merita. Daca tu esti dispus sa iti lasi familia pentru ea ar trebui sa aprecieze asta!
Buna
Pai presupun ca te-ai gandit bine la ceea ce vrei sa faci pentru ca ...nu vreau sa te dezamagesc dar esti constient ca ea te poate lasa si tu te vei certa cu ai tai pentru ea.Poate ar trebui sa te gandesti mai bine. Daca ea te iubeste nu te pune sa alegi intre ea si parintii tai. Sincer eu nu cred ca asta ar fi motivu despartiri voastre.Ma rog...Gandeste-te bine. Dupa parerea mea ar trebui sa te mai gandesti.Succes
Dragostea e un sentiment special, dar nu cred ca merita acest sacrificiu. Familia e cel mai important lucru, pe ei ii ai de cand te-ai nascut si o sa ii ai pana vor muri, fete sunt si altele si vor fi mereu... stiu ca e usor sa vorbesti dintr-o postura obiectiva dar iubesti si nu gandesti clar, dragostea te intebuneste si mai tarziu vei da cu capul de pereti.
Bafta si sper sa iei cea mai buna decizie.
Nu iți recomand sa iți lași familia pentru o fata... Vorbește cu părintii tai mai bine.
Situatia ta nu am mai intalnit-o pana acum.Cel mai usor si simplu raspuns ar fi : asculta-ti inima. Daca o placi te vei intoarce. Daca tu nu o placi cu adevarat nu te vei intoarce.
Daca o sa mai cititi pai eu pariti mei nu prea ma inteleg eu sunt foarte impunatori si asta ma deranjeaza cel mai mult nici macar nu imi acorda timpu sa termin ce am de spus pentru ea sunt in stare sa fac mult mai multe nu doar sa-mi las familia a trecut deja o luna de cand suntem desparit si deja simt ca nu mai pot fara ea offf
Parerea mea ar fi ca sa mai stai sa vezi cum se dezvolta relatia in continuare, termina-ti studiile si dupa aceea intemeiazati propria familie. Bafta!
Parerea mea e ca nu trebuie sa renunti la familie esti tinar si o sa ai mare nevoie de parinti in viitor.Credema te inteleg foarte bine pentru ca si la mine ae cam aceeasi situatie sunt impreuna cu iubitul meu de doi ani de zile si din pacate e nevoit sa plece la Italia la fel ca tine fie pentru 3 sau 6 luni, e o situatie foarte neplacuta cind doi sunt la distanta.Iti inteleg iubita pentru ca si eu la rindul meu nu mai suport pur si simplu aceasta departare cel mai bine ar fi sa o faci sa inteleaga de ce te afli tu acolo fie ca ai nevoie sa muncesti pentru ca sati constuiesti un viitor sau mai stiu eu explica-i motivile ce te face sa stai acolo bafta si discuta ccu ea o sa inteleaga