NU ai de ce să fi îngrijorată!
Să le luăm pe rând :
Scurgerea ( "de cateva secunde" ) de după contactul sexual se datora faptului că ai fost dezvirginată!
Apoi, dacă aţi făcut dragoste "protejat" ( cu prezervativ; şi, în plus, partenerul NICI nu a ejaculat ), NU ai cum să rămâi însărcinată - deci poţi să fi LINIŞTITĂ!
Apoi, dacă menstruaţia ţi-a venit la timp, atunci NU e vorba despre dereglări hormonale ( cum ziceai în cealaltă întrebare )!
Ar fi fost BINE dacă mi-ai fi spus în ce dată ţi-a venit ultima menstruaţie şi care este cel mai mare/lung ciclu ( de câte zile; între menstruaţii, nu cât ţine o menstruaţie )!
Apoi, acea scurgere/secreţie roşiatică de aseară POATE apărea dacă eşti la ovulaţie ( uneori în acel moment, apare o mică scurgere )!
Sau se poate datora faptului că recent te-ai masturbat cu degetul : e posibil să fi rămas sânge menstrual uscat pe pereţii vaginului, iar acum când te-ai masturbat s-a lubrefiat vaginul şi secreţia vaginală a "diluat" acel sânge uscat, astfel a apărut acea scurgere roşiatică de aseară!
Cam asta ar putea fi - oricum, poţi sta LINIŞTITĂ că NU e nimic grav!
Nu este nici o problema, nu iti face griji este ceva normal, informeaza-te inainte sa faci ceva...
Nu cred ca e ceva grav.In momentul cand o fata are primul ei contact sexual se rupe ata aceea si curge putin sange.Si zona aceea devine putin sensibila pentru urmatoarele zile.Probabil ca ai atins-o fara sa iti dai seama si a mai curs putin sange.Nu trebuie sa iti faci deloc griji, este ceva normal.In putin timp o sa treaca si va fi totul bine. Sper ca te-am ajutat. funda?:d
linarkfts întreabă: