anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Funda! Sunt putin ingrijorata. Aseara am observat o secretie rosiatica dupa ce am fost la baie-foarte putin vizibila.Pe 8 iulie am avut primul contact sexual(protejat cu prezervativ iar pr meu nu si-a dat drumul nici in mine si nici afara) si am avut o usoara scurgere de cateva secunde.Ciclu mi-a venit normal dar aseara am observat acea usoara secretie? Nu am mai avut niciun contact sexual de atunci dar acum cateva zile am incercat sa ma masturbez cudegetul. Va rog rasp. fara glume!

Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

NU ai de ce să fi îngrijorată!

Să le luăm pe rând :

Scurgerea ( "de cateva secunde" ) de după contactul sexual se datora faptului că ai fost dezvirginată!

Apoi, dacă aţi făcut dragoste "protejat" ( cu prezervativ; şi, în plus, partenerul NICI nu a ejaculat ), NU ai cum să rămâi însărcinată - deci poţi să fi LINIŞTITĂ!

Apoi, dacă menstruaţia ţi-a venit la timp, atunci NU e vorba despre dereglări hormonale ( cum ziceai în cealaltă întrebare )!

Ar fi fost BINE dacă mi-ai fi spus în ce dată ţi-a venit ultima menstruaţie şi care este cel mai mare/lung ciclu ( de câte zile; între menstruaţii, nu cât ţine o menstruaţie )!

Apoi, acea scurgere/secreţie roşiatică de aseară POATE apărea dacă eşti la ovulaţie ( uneori în acel moment, apare o mică scurgere )!

Sau se poate datora faptului că recent te-ai masturbat cu degetul : e posibil să fi rămas sânge menstrual uscat pe pereţii vaginului, iar acum când te-ai masturbat s-a lubrefiat vaginul şi secreţia vaginală a "diluat" acel sânge uscat, astfel a apărut acea scurgere roşiatică de aseară!

Cam asta ar putea fi - oricum, poţi sta LINIŞTITĂ că NU e nimic grav!

| Julyett a răspuns (pentru bursuc001):

Ultima data mi-a venit pe 24 si a tinut 5 zile ca de obicei.

| bursuc001 a răspuns (pentru Julyett):

Ai 15 zile de la data de 24 iulie până azi, deci ( cel mai probabil ) acum ai avut ovulaţia şi a apărut acea mică scurgere ( cum ziceam mai sus )!

Poţi sta liniştită, nu e nici o problemă.

| Julyett a răspuns (pentru bursuc001):

Am facut si eu calculul, dar tot eram putin ingrijorata sa nu am altceva. Oricum multumesc pentru raspunsuri happy

| bursuc001 a răspuns (pentru Julyett):

Cu plăcere!

8 răspunsuri:
| Brâncuşi a răspuns:

Nu este nici o problema, nu iti face griji este ceva normal, informeaza-te inainte sa faci ceva...

| Julyett a răspuns (pentru Brâncuşi):

Se poate sa fie din cauza ca m-am masturbat cu degetul?

| FcRb1923Madalin a răspuns:

Nebunatica mica, stai linistita ca nu nimic big grin

| pipluup a răspuns:

Nu cred ca e ceva grav.In momentul cand o fata are primul ei contact sexual se rupe ata aceea si curge putin sange.Si zona aceea devine putin sensibila pentru urmatoarele zile.Probabil ca ai atins-o fara sa iti dai seama si a mai curs putin sange.Nu trebuie sa iti faci deloc griji, este ceva normal.In putin timp o sa treaca si va fi totul bine. Sper ca te-am ajutat. funda?:d