Da din ceia ce spui tu este monotonia.deci ati facut aceleasi lucruri mereu si deja v-ati plictisit de aceleasi lucruri.in cazul asta trebuie facute niste schimbari in relatia voastra.incearca sa il surprinzi cu ceva. spre ex stii ce ii place lui mai mult. ofera-i lucrul acela.in legatura cu celalat, baiatul golan.lasa-te la mana ta.vei avea doar de suferit de pe urma lui. poate si de aici a plecat racirea voastra.o persoana cand ii place de alta persoana atunci partenerului nu ii mai acorzi aceiasi atentie.deci sfatul meu este sa te concentrezi asupra relatiei si lasa golanul in pace ca vei suferi mai mult decat vei fi fericita langa el.succes
Eu te sfatuiesc sa nu incerci numic cu colegul tau ca te va face sa suferi daca este my golan.iar cu actualul incearca sa vb c el despre asa ceva si sa va straduiti sa fie totul bine.si eu am trecut prin asa ceva am vb c el si acum totil este bine.fii my dragastoasa c el, petreceti my mult timp in preajma lui ca va fi totul bine daca va iubiti.mult succes
Pai,pot sa-ti spun asa:
1. Uneori, in relatii, intervine aceasta ''raceala''.Dar poate fi vina fie a unuia fie a amandurora. Apare mai ales daca cei 2 sunt in alte orase, sau din pricina altcuiva.Cazul tau e la a 2-a categorie
2. Tipul ala din clasa ta...Hmm,cred ca nu il placi dar fiindca te'ai indepartat de actualul,normal, cauti ''atentie''altundeva, iar el te baga in seama.Si mai ales ca pe fete le atrag mereu ''baietii rai''
3. Daca cineva te baga in seama nu inseamna ca te si placeLogic ca nu, din moment ce el schimba fetele ca pe sosete.
4. Discuta cu actualul pentru ca e pacat sa pierzi relatia nu? Sau daca nu mai vezi nici o sansa ia masuri
Sper ca te'am ajutat.Acum primesc fundita?
Mutubal întreabă: