Pai depinde de varsta.Dar trebuie sa stii ca in general baietii se uita la spectul fizic, cel putin asa am sesizat eu.Si daca va cunoasteti bine si va intelegeti incearca cate putin sa flirtezi cu el sa vezi daca se baga sau nu. Daca nu se baga inseamna ca...nu te place decat ca pe o prietena dar daca si el incearca sa-ti faca avansuri inseamna ca si-ar dori mai mult decat o prietenie.Dar nu-l lua tare de la inceput incearca sa o iei incetul cu incetul
Egoismul uman este adevarat nu poate fi calculat printr-o formula matematica. daca va intelegeti bine de ce vrei sa schimbi asta? el daca avea si alte ganduri cu tine fi sigura ca aflai pana in ziua de azi.dar dorinta lui nu conteaza? de ce nu te poti bucura de fericirea lui, doar ti-e prieten.de ce nu cauti in alta parte fericire? incearca sa cunosti oameni noi, poate cine stie.succes!
Intilnestete sau flirteaza cu cel mai bun prieten...si linga baiatu care il placi dai de inteles ca tii touna dar s fii mereu linga el si sa-l ajuti ca prieten.si cu timpul singura iti vei pierde intereseul dar el nu.el o sa te vrea...
Lași timpul să lucreze în timp ce Îți exprimi personalitatea plină de sharm în modul tău original.
Plus că ai putea căuta motive de a-l recompensa cu vreun pupic sau provocări copilăroase. În general feminitatea este atuul principal în fața căruia noi cedăm.
Uite un articol extrem de folositor pentru tine: http://www.forum4you.ro/de-ce-chiar-pe-tine-nu-te-iubeste/
p.s. să-mi dai un like
Îmbrățișări cu drag...
Multumesc...dar timpul tine cu mine chiar daca au trecut 2 ani incepem sa pe cunoastem...e ciudat ca daca ne uitam unul la altul nici unul dintre noi nu-si poate lua privirea :-)) problema e ca inca ii place si de cealalta fata iar el e un baiat foarte dorit
Hey, eu chiar am blocaj negativ mintal. Eu sunt buna la mate si merg la olimpiada, concursuri, etc iar la teza mi-a fost atat de frica sa nu iau nota mica incat am luat 7 a fost groaznic.
Nu te amagi... daca esti sigura ca el place pe altcineva, n-are rost, mergi mai departe, nu e nici primul nici ultimul, chestia cu insistente nu da bine si de cele mai multe ori e chiar penibil.Lasa lucrurile asa cum sunt, simplitatea de cele mai multe ori da roade cand te astepti mai putin...rezuma-te deocamdata la amicitia pe care o aveti. Bafta!
Mutubal întreabă: