| Melyssuka a întrebat:

Funda urgent! Daca un baiat care il plac imi zice ca nu putem fi impreuna deoarece ne certam cam des si imi zice ca oricum intre noi o sa fie ceva legat si dupa imi zice ca sunt frumoasa lui ca ma pupa si ma iubeste printr-un mesaj la telefon, ce inseamna asta? si daca imi zice asta, cu ce va mai continua?:-s Funda urgent!

4 răspunsuri:
| Mariaa11 a răspuns:

Trebuie sa va comportati bine unul cu altul daca nu vreti sa va certati, depinde ce motive aveti sa va certati atat de des. Daca te pupa si iti spune ca te iubeste, sunt vrajeli ieftine, nu ar trebui sa pleci capul la tot ce-ti spune. Doar tu stii cum este de fapt si cum se comporta cu tine.

| Vlad201296 a răspuns:

Asta inseamna ca el crede ca te are la degetul mic si ca te poate controla ca pe o marioneta. Asta`i impresia pe care mi`o lasa lucrurile astea. Trebuie in primul rand sa ai grija de tine si sa nu-l lasi sa te raneasca. Incearca sa nu pari ca il placi, arata`i ca esti o fata puternica si cu principii. big grin

| ZakkyRock2 a răspuns:

Isi bate joc de tine nu-ti fa iluzii mai ales daca zice ca nu puteti fi impreuna... sau te tachieaza

| neutrino a răspuns:

Se distreza si el. Vei vedea curand ce va urma...