| blabla18 a întrebat:

Funda URGENT! imi place de un baiat care e mai mare decat mine cu 2 ani Ma cunoaste din vedere, vb foarte putin pe mess Porecla mea e google si de multe ori imi spune goagle sau etc cred ca e de bine...nu? intrebarea este Cum sa ma imprietenesc cu el... ce glume sa fac? el este foarte caterincar iar eu pauza ce glumite/intrebari sai fa?

3 răspunsuri:
| BlueHusky a răspuns:

Ai o porecala cu care poti da o mie de raspunsuri misto! USE IT.
Ex simplu : Crezi ca ti-ar placea da dai un serch pe google? (desigur anumite zone sunt inchise, ele se pot debloca... daca sti pe ce sa apesi si cat timp)
Sti, daca ai o problema oricnd poti folosi sfaul lui Google! happy
Faci un sad face si zici : Azi sunt suprata! De ce? Pentru ca daca cineva cauta pe Google "french kiss" nu situ ce sa ii zic... crezi ca poti sa ma ajuti? (ultima parte e optionala... ar trebui sa se prinda)
Get real is eazy... Google happy

| LadyDyana a răspuns:

Pai in primul rand daca se intelege bine cu tine inseamna ca 45% te place.pai daca este glumet incearca sa pui cat mai multe gluume si nu fii plictisitoare si incearca sa fii cat mai mult prin preajma lui... de exemplu fai un test pe mess si intrbal ce ii place care este fata ideala pentru elhappy

nu stiu sper sa te ajuta ceva raspunsul meu:* pup si succes:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea trebuie sa stii ca rusinea nu e importanta parintii mei au diferenta de 4 ani intre ei! ce conteaza anii? daca iti pl de el vb cu el mai mult profita de timpul care il ai! si despre glume...nu stiu ce sa zic depinde ce persoanae! dar intrebari despre el!