Chiar daca mama ta nu vrea, adul acasa si indiferent de reactia ei tu ai dreptul sa lupti pentru relatia ta. Poate asa ii arati si ca tii la el si poate iubitu tau o sa dovedeasca ca tine la tine.El poate vorbi direct despre faptul ca nu e vorba de sex si poate ajungeti cu totii la o intelegere. Indiferent ce zice lumea, nu renuntati niciunul!
As vrea sa va vad in situatia mamei lui "euuuu", sa aveti o fata de seama ei ...este usor a da sfaturi proaste,dar si mai usor este ca ea la va pune in practica, atunci vezi istorie. Incercati sa aplanati situatia dintre mama si fica, nu sa o stricati,(este posibil ca mama sa aiba dreptate iar cand va fi prea tarziu sa vezi bairam)
Acum ca ai specificat cati ani ai e mai simplu.Eu cred ca chestia cu "adusul acasa"sau cu"intrevederi cu fam.lui si a ta"sunt exagerate. Faptul ca vorbesti destul de deschis cu mama ta este pozitiv, chiar daca nu accepta sa fii cu el.Stiu ca pare o aberatie ce-ti spun dar asa e.Iar daca el are 17 ani,sincer si eu cred ca, chiar daca inca nu se gandeste la sex cu tine, o s-o faca.Asa e normal,la fel de normal cum ar fi si sa inteleaga mama ta relatia voastra. Uite,incearca sa-i spui ca iti doresti sa fiti prietene, fara sa te judece, sa nu fii nevoita sa cauti sfaturi in alta parte cand ea e langa tineasta daca va permiteti o astfel de discutie...
Ai uitat sa mentionezi varsta ta,care conteaza cel mai mult pentru a-ti putea da un ajutor intr-un fel sau altul,oricum atata timp cat mamei tale nu-i convine probabil ca ea reuseste sa-l priveasca cu alti ochii decat o faci tu,cu ochii experientei si-a cunoasterii probabilelor intentii,nu poate fi certa de asta,dar pentru siguranta ta vrea sa te tina departe de el,dar ea nu-si aminteste oare ca la varsta ta era atrasa tocmai de lucrurile interzise? incearca si plimba-l mai mult prin fata ei,obisnuieste-o cu imaginea lui,mergeti de mana,comportativa normal,si chiar daca mama ta nu-l vrea el trebuie sa continuie s-o respecte ori de cate ori are ocazia,tot ce trebuie sa faci este sa perseverezi,daca il iubesti si te iubeste,numai daca si tu simti asta,mergi mai departe, ai grija, nu da ocazie ca mama ta sa-ti reproseze:ti-am zis eu ca era un nenorocit si nu vroia decat aia? te pup
Ideea este ca, mama nu il place . Iar cu el am vorbit despre chestia cu sexul...si mi-a promis...ca nu vrea. Cel puti acum.Ma iubeste si ar face orice pentru mine( acest lucru mi l-a demonstrat).
Sper sa te ajut dar mama ta are dreptate pe jumatate trebuie sa ai grija sa nu faci...cu el fara sa te protezeji (cand vei fi mai mare)pentru ca baieti vor sa faca doar...dar tu continua sa lupti pentru el si el pentru tine ca sa ii dovedesti mamei tale ca te iubeste. Mult noroc!(FUNDA, plz)
Pai intr-o zi invitai pe parintii sai la tine acasa unde sa fie si mama ta si tal tau. Si incearca sa le povestesti ca dragostea nu are varsta. fundita? sau spune-i mamei tale: ca pe lume nu intereseaza ce faci tu.
Eu cred ca timpul o sa rezolve totul...si eu aveam 14 ani ani si iubitul meu 18 la inceput, si acum avem 5 ani impreuna.
Paiiiiiiiii,ce sa zic?! Poti sa ii inviti pe parintii lui la tine acasa spunandu-le parintilor lui ca parintii tai sunt de acord.Asa ai putea sa ii faci sa discute pe toti. Fundita?