| DiukOAlta a întrebat:

Funda va rog deci ma simt ca un suflet pierdut iubesc un baiat dar lui nu-i pasa il vad peste tot incerc sa-l uit si nu pot! E inima mea! Si totusi e un bandit vede doar defectele zice ca is grasa si el nu ii convine vrea altfel si pe mine ma jigneste dar il iubesc!

4 răspunsuri:
| maryfanMJ97 a răspuns:

Oricat te-ar durea eu zic ca ar fi mai bine sa incerci sa il uiti pentru ca din cate ai zis el nu este baiatul potrivit pentru tine.

| AdY a răspuns:

Ce naibi, incerca sa gindesti cu capul nu cu inima! El te jigneste te face in tot felul si tu inca il mai iubesti? Nu da doavada de slabiciune, fii puternica lumea ii plina de prosti nu trebu sa suferi pentru unul din ei. Iubeste pe cienva care tine la tine, daruieste cuiva care merita.

| marculescumihai a răspuns:

Fara suparare dar gusturile nu se discuta.Nu poti sa-l faci sa vada cea ce el nu vrea.Cu alte cuvinte daca ti-a spus clar ca nu te place ai face bine sa incerci sa-l uiti pentru ca-ti faci mai mult rau.Stiind ca ti la el poate sa profite oricand de asta si sa faca din tine cam ce vrea si nu cred ca esti de acord cu asta.Deci las-o balta ca nu merita.

| mihaelaa18 a răspuns:

Este foarte urat din partea lui ca iti spune asa,nu ar trebui sa iti spuna asa. Dupa parerea mea cel mai bine ar fi sa il lasi in pace pentru ca nu este de tine, mai ales la felu in care iti vorbeste, nu este un baiat potrivit pentru tine si nu are rost sa stai langa el si sa iti faci si mai mult rau si sa suferi din cauza lui.Stiu ca iti va fi greu la inceput mai ales ca ai spus ca il iubesti dar sunt sigura ca dac vei avea ambitie vei putea trece peste si vei putea uita.Mai trebuie sa te gandesti ca baietii nu s-au terminat la el si ca tu meriti un baiat mai bun care sa iubeasca, sa te respecte si sa te acepte asa cum esti si care intr-o buna zi il vei intalni.Asa ca nu are rost sa fi suparata, zambeste, capul sus si nu uita "lucrurile bune vin exact cand nu ne asteptam". Bafta si te pupkiss