Nu-i de tine fetito...Din start se observa ca tipu-i un golan daca face faze de genul asta. Eu chiar nu stiu de ce fetele umbla dupa asemenea baieti. Multe fete sunt exact ca tine, si dupa vreo 4-5 ani incep sa le para rau de alegerea pe care au facut-o. Gandeste in perspectiva: Daca un baiat ii face unei fete asa ceva la inceput, imagineaza-ti ce se va intampla mai tarziu -> Se va folosi de ea (de multe ori ai auzit ca in relatii unul este sclavul celuilalt). Asa ca stai linistita. Un baiat adevarat nu se comporta astfel cu o domnisoara In viata nu conteaza sa fii smecher, mandru, mare si tare, ci conteaza sa fii om cu ceilalti, sa-i respecti, si sa-i ajuti...nu sa faci misto de ei sau alte treburi asemanatoare. Sper ca te-am ajutat.
Eu zic sa iesi mai mult cu prieteni ca sa-l uiti...el daca nu te place acum nu te va lacea nici mai tarziu
Tocmai de aceea ar trebui sa il uiti, pentru felul cum se comporta cu tine pentru faptul ca nu iti respecta sentimentele si mai presus te si umileste.Chiar iti place situatia asta sa te umileasca, sa te jigneasca si sa te batjocoresca mereu, daca accepti asta cred ca ai o autostima prea joasa.Meriti ceva mai bun, Nu exista nu pot ci doar nu vreau. uita.l daca vrei sa nu mai suferi daca nu treaba ta.
Hey!
Imi pare rau sa iti zic, dar mai bine i-ai da cu picioru. Nu te merita si de ce sa suporti toate jignirile lui cand poti da de un baiat care sa te aprecieze. Eh, vezi diferentele?
Numai bine si capu` sus!
Daca e sa te placa te place pentru ceea ce esti,nu pentru ceea ce pari. Vorbeste cu el,insista,spune-i ce simti. Daca nu te asculta p tine roaga p altcineva sa o faca, dar nu te opri aici, continua sh sti cum e "Incercarea moarte n-are"! Bafta>:d
Te'ai intrebat vreodata daca idiotul asta merita toate chestiile pe care le zici tu? Ce-ar fi sa iei si tu putina atitudine! Nu`i singurul baiat din lume.da cine se crede? Stiu ca fetele uneori pun suflet pra mult.dar intelege ca trebuie si putina indiferenta.ROata se intoarce mereu.si daca esti mai indiferenta si mai cu nasul pe sus o sa-l omori. poate lui ii place sa te vada asa.suferind.suntem si noi fetele tari! Suntem demne si noi de ceva! da-i in colo de baieti,hai sa traim si noi cum ne place! Stiu ca e greu lainceput, dar ia o atitudine in asa fel incat sa nu se observe ca te doare! vreau sa iti spun ca poti sa faci asta! Nu esti grasa cum zice ala.Nu te cunosc, dar poate esti doar grasutsa.Esti fata si poti!>
Uita l.Nu are rost sa te umilesti pentru un astfel de om...Si ca sa'l uiti incerca sa ti ocupi timpul cu diferite activitati
Imi place cum vorbeste Barbiiiiee "idiotul", bat la pariu ca si tie ti-a placut un baiat si nu l-ai putut avea, asa ca nu mai fa baiatul idiot ca...