anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Funda! Vineri am 6 luni cu prietenul meu si vreau sa-i fac o surpriza. Am o felicitare draguta in care-i voi scrie despre cele intamplate in acest timp si multe baloane. M-am gandit sa le agat intr-o poenita imprejur. ideea e ca nu stiu ce anume sa pun in ele, (gen niste biletele) dar nu stiu ce sa scriu. si felicitarea cum as putea sa i-o dau, sa o ascund undeva. Va rog, cine are ideei sa-mi spuna. Multumesc :*!

6 răspunsuri:
| Anonima264 a răspuns:

Salut!
Este o surpriza foarte frumoasa ce vrei tu sa ii faci!
Dar la scris iti sugerez sa te gandesti tu la ce sa scrii deoarece este mult mai bine cuvintele(scrise) sa iasa din gura ta decat din gura noastra!
Sper ca te-am ajutat!

Răspuns utilizator avertizat
| Patricia96 a răspuns:

Ar fi frumos sa scoti o poza cu co 2 si s-o puii in rama :X ca un mic tablou love struck si un lantic/bratara cu initialele voastre..ar fi super tarehappybafta:*

| FreshFresh a răspuns:

Lasa felicitarile, baloanele, poenita, fluturi, iarba si gratarulrolling on the floor. Sex ati facut?rolling on the floor Daca nu, uite o idee de cadouwinkinglaughing.

| FreshFresh a răspuns:

Crezi tu? Cam ce nota de importanta i ai da sexului BUN intr o relatie?

| FreshFresh a răspuns:

Neah. In primul rand domnisoara, nu cred mi ati raspuns la intrebare.smug Doi la mana, iti spun sigur ca e foarte important intr o relatie de durata, merita minim 8. Nu e numai parera mea, astept comfirmari.