anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Funda + vot. Am nevoie de ajutor urgent. Inainte cu 2 luni m-am jucat cu prietenul meu, dar nu a penetrat, ci doar la suprafata, iar cand a incercat nu l-am lasat eu. Ezista riscul sa fi ramas insarcinata, daca a apasat pe v... Mentionez ca eram cu o zi dupa ciclu, si ca luna trecuta mi-a venit la timp, dar luna asta a intarziat o zi. Plzzzzz ajutor! 11

11 răspunsuri:
| Allexis a răspuns:

Nu, nu este nici o sansa sa fi ramas insarcinata, daca "joaca" s-a intamplat la o zi dupa ciclu. Plus, nu iti mai venea menstruatia daca ramaneai insarcinata.

| push2gl a răspuns:

Nu are cum fara penetrare, deoarece pentru sarcina ar trebui sa ejaculeze in vagin

| Ambiguitate a răspuns:

Daca nu te-a penetrat si nu si-a dat drumul in tine cum draq sa ramai insarcinata si mai ales ca ti-a venit si ciclul O.o

| yourfriend111 a răspuns:

Fa un test de sarcina cu toate ca 98% nu esti.

| lunateca a răspuns:

P. s. inca nu mi-a venit ciclul luna asta de asta ma tem cel mai tare

| bianca154 a răspuns:

In primul rand iti zic ca baiatul sa incerce pe cat posibil sa faca sa nu ajunga sperma in contact cu partea ta intima, pentru ca e riscul destul de mare de a intra inauntru si de a ramane insarcinata. daca ai facut-o cu o zi dupa ciclu, nu cred ca ai ramas, pentru ca femeia inainte si dupa ciclu, cu aproximativ 5 zile, e fertila, deci nu "prinde". asta depinde de femeie. eu sunt de parere ca e ceva scarbos ca barbatul sa faca pe partiile tale intime,sau pe burta, sau pe oriunde altundeva. se poate abtine sa nu faca, daca te iubeste cu adevarat, sau poate sa faca pe cearceaf, dar asta depinde de tine. daca ii permiti asa ceva, e ok. sper ca ti-am fost de ajutor

| AndreiZz a răspuns:

Nu,stai linistitahappy

| annaanne3 a răspuns:

Hahaa nu e nimiic:* Nu trebuie sa iti faci griji siigur. Daca nu a penetrat nu ai dc sa iti faci problemee:* Si nu e mare scofala ca ti-a venit cu o zi dupa:* Este bine ca macar ti-a venit, semn ca nu esti insarcinata. Dar daca totusii vrei fa un test de sarcinaa, se gaseste la orice farmacie credbig grin! fundita; x?

| shakira_5160 a răspuns:

Nu iti face probleme nu este nimic grav

| AnonimTMt a răspuns:

laughing
Mai asteapta si o sa vezi

| m3MyTzA a răspuns:

Stai linistita nu trebuie sa te sperii atata timp cat nu a ejacualt in tine nu ai cum ramane insarcinata in plus ciclul ti-a venit asa ca nu te mai ingrijora! ca sa te coningi singura du-te la un control ginecologic!