Dar ce atata stres daca e sau nu virgina nu pricep .
Va credeti mai speciali daca sunteti " primul ".
Afurisitu ala de himen poate fi elastic si sa dati repede vina ca vai doamne nu ai fost virgina , dar voi sa nu aveti nici o cunostinta.
Eu am fost virgina cand am sex cu unu ca sa ma dezvirginez, sa scap de grija asta " ca sunt virgina " si sa nu plang dupa primul cu care o fac. Tipu ma acuzat ca nu eram virgina cand am facut'o cu el pentru ca nu mi-a curs sange, si ce greu era sa priceapa ca himenul se putea rupe si cu un ob, eu folosind de doi ani ).
Mai era o faza )), daca prima data nu am facut mai nimic si a doua oara m-am descurcat, inseamna ca m-am prefacut in prima seara si nu eram virgina ).
Deci baieti, mai calmi cu virginitatea, atata timp cat voi nu puteti sa dovediti daca sunteti sau nu.
Doar sa ne facem noi pedofile si sa va luam de la 10 ani in primire, cum era pe timpuri parca
Eu cred ca da, dar oricum ce mai conteaza acum daca mai e sau nu? sunt anumite chestii care nu poate sa ti le zica si nici tu nu poti sa i le zici, asa ca nu mai conteaza acum.imp e sa fiti voi fericiti... dao incolo d virginitate
N-am inteles nimic din ce zice fetita aia . Dar daca a facut, nu conteaza cat de mult sau de putin nu mai e.
Bananacantareata87 întreabă: