Erik din experientza mea eu cel mai bine stiu sa nu stau acasa si sa nu askult muzicaa trista dar sa ies cu prietenii in fiecare zi cind e posibil si sa nu diskut despre trekut.stii uneori noi ne uitam atit de mult la usa care s-a inchis inkit nu o vedem pe cea care sa deskis si unde putem fi mai mult fericiti.iesi cu kolegii prietenii si ditreazate si implicate in orice subiect de diskutie.
succes.pup
Timpul te va ajuta sa treci peste, cu timpul asa incetut incetut o vei uita, si semntimentele ce le simti pentru ea vor disparea, poate nu de tot dar no vor mai fi asa puternice incat sa suferi. :-
Tine-te ocupat, mediteaza, gaseste o alta prietena cat mai repede, nu asculta muzica in special nu cea dramatica... Renunta la orice fel de contact cu fosta.
Ocupandu-ti timpul cat mai mult si lasand timp gandurilor cat mai putin, dar nu o sa iasa din prima.
E super usor
Vorbesti cu cel mai bun prieten despre sporturi s-au despre fete
si dupa aia plec acasa cu o bere la tv sau laptop (calculator) si gta dca nu-ai iubit ca daca ai o pipai si o saruti 40-55 minute.
Mie mi-a trecut gasindu-mi pe altcineva intr-un timp f scurt ( si nu relatie pasagera, ci am cautat o persoana mai deosebita fata de restul)
Iti trebuie putin noroc. Mai poti petrece mult timp in compania pietenilor tai ( bere filme etc) dar cel mai bine e sa ai si o "mandra" in zona. Stii vb aia : cui pe cui se scoate
BAFTA
Sunt pe cale sa ma despart de iubita mea pe care o iubesc foarte mult si nu stiu cum o sa trec peste. pot sa imi fac imediat alta prietena, ceea ce as gasi foarte usor, dar nu vreau sa creada ca m-am dus la alta imediat si ca nu am iubit-o
Porcar întreabă: