| doru_9248 a întrebat:

Funda, vot ce vreti voi dar ajutati-ma. Sambata am fost intr-o discoteca ghinionista pentur mine, am fost cu iubita mea, si alti prieteni de ai nostri.
Am dansat eu am baut, iubita mea arata super bine dar a avut ceva special in sera aia se tot fataia pe lanaga mine si sunt si eu barbat, nu pot sa imi dau seama ce am avut, stiam ca ma refuza da i-am propus sa facem sex, suntem de 2 ani impreuna, ea sigur ca m-a refuzat si s-a si suparat, nu ii place sa vorbeasca despre asta pentru ca zice ca nu e pregatita, are 16 ani altele incep la 13 ea zice ca vrea sa ma astepte ca nu e dezvoltata si baliverne de ale ei.
M-am bagat intr-un rahat mare am fost sa ii iau iubitei mele un suc de la bar si era o panarama de om urata cu tatele pe afara si cu craci aruncati in toate partile nu pot sa imi dau seama ce am vazut la aia, si nu mai stiu cum dar am ajuns cu ea in wc si s-a intamplat ce vroiam sa se intample cu iubita mea.
Iubita mea m-a vazut cand am intrat la tualeta si a venit dupa mine eu nu am stiut ca vine dupa mine, dupa ce mi-am facut de cap cu infecta aia si am dat sa ies din wc am vazut-o pe iubita mea statea jos si plangea, nu am stiut ce sa fac stiam ca imi arde cateva la ficati si nu rezol nimic, asa ca am fugit. M-am uracat in masina si m-am daus acasa am lasat-o acolo, m-am bagat in pat si am sperat sa fie un cosmar.
Duminica am incercat sa o sun avea telefonul inchis am mers acasa la ea servitoarea, menajera ce dracu e mi-a spus ca a venit devreme da nu s-a trezit inca era ceasul 2 adica 14, am incercat sa intru la ea in dormitor dar era usa incuiata, am auzit cateva zgomote in camera dar nu mi-a raspuns si nici nu mi-a deschis.
Regret ce s-a intamplat dar nu stiu ce sa fac sa ma ierte.
Spuneti-mi ce sa fac, sunt distrus.

14 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Ceasul rau e putin spus!
O iubesti,sunteti impreuna de doi ani si-ti dai cu firma in cap ca blegul!
Acum,va trebui sa o lasi sa se linisteasca si,fii constient ca orice ai face e prea putin!
I-ai inselat increderea si la varsta ei,va alege sa se desparta de tine,decat sa te ierte.
Doar sa te iubeasca prea mult si sa fie prea generoasa...
Explicatia pentru ceea ce ai facut,o stiu.N-ai mai rezistat,s-a trezit animalul din tine si te-ai dus cu prima care a acceptat, fara sa mai ai creier pentru consecinte...
Acum si daca iti pui tarana in cap, nu ajunge.Incearca tot ce-ti poate veni in minte,flori,poezii,orchestre in fata casei,panouri cu "iarta-ma",ingenunchieri in mijlocul drumului...
Dar si sa te umilesti fara nici un rezultat,nu e bine...
Daca va accepta sa discute cu tine,incearca sa-i explici cumva amok-ul care te-a apucat,daca va intelege,dupa multe suferinte si interogatorii,poate te va ierta.
Altfel, atat a fost sa fie si trebuie sa accepti ca tu singur ti-ai scos ochii cu propriile maini.
Hai, incepe sa gandesti si fa ceva!
Orice!

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

"suntem de 2 ani impreuna, ea sigur ca m-a refuzat si s-a si suparat" - Stai lin cumetre!
Las-o să se ducă-nvârtindu-se!
Dacă nici după doi ani n-avea încredere în tine, merită tot ce i se întâmplă.
Eu unul te înţeleg. Nu te înţeleg de ce ţi-o pui cu necunoscute în bude de club (bleah, neigienic!), dar te înţeleg perfect că te deranjează că te ţine pe uscat!
Cel mai sănătos ar fi să mergi mai departe! Mai sunt fete!
Te-a avut şi n-a ştiut/putut/vrut să te preţuiască - bine, pa!

Numai bine.

| TitiDrLove a răspuns:

Cred ca ar fi mai bine sa ii spui ca ai fost un prost, ti-a luat bautura mintile! Simteai nevoia sa faci aia si nu ti-ai dat seama de ceea ce urma sa se intample! Spune-i ca vrei sa stie doar ca tii la ea foarte mult si chiar de te iarta sau nu tu tot o vei iubi! Astepti apoi.te va ierta cu siguranta daca plangea din cauza sasta(te iubeste mult de tot)...

| lolly a răspuns:

Parerea mea este ca esti un nesimtit. Daca ea are 16 ani si considera ca nu e pregatita trebuia s-o astepti daca spui ca o `iubesti`, desii nu cred.Imi pare rau pentru ea sincer, te-a si vazut acolo si plangea.Nu va puteti abtine daca nu va *****i, voi baietii sunteti niste P()rci, vreti numa P! zde.Nu conteaza pentru voi niciodata parerea fetelor.Asta meriti, renuntawinking Cand o sa stii sa apreciezi ce ai poate nu vei mai face a 2 greseala.Nu a vrut, asteptai, dar obsesia voastra vad ca e mai puternica.Dovada ca nu o iubeaiwinking

| Pitic a răspuns:

Eu zic sa mergi la florarie si sa iei trandafiri de toti banii pe care ii ai in portofel, si ii iei si o felicitare pe care scrii : Te rog vino la inmormantarea mea! glumesc, ii scrii ce simti, ca iti pare rau ca esti un porc idiot cretin.
Iti spun de la inceput trandafirii o sa zboare pe geam sau daca s-a mai calmat de sambata seara cred ca ii va arunca la gunoi happy nu te va ierta niciodata, si de fiecare data cand te va vedea isi va aduce aminte de surpiza facuta de tine sambata seara.
Avand in vedere ca ai reusit sa ma scoti din papuci pe mine care nu te cunosc nu te iubesc nu tin la tine pot sa iti spun ca fata aia se simte mult mai rau ca tine, chiar si eu ma simt ciudat m-am intristat, daca erai cu fata aia de atata timp, si presupun ca era virgina de nu a vrut sa se culce cu tine dp atata timp, ce ai cautat cu aia in toaleta?
Poi ce faci tu mai nea sWgica te fu@@cu aia si vii si ne intrebi pe noi cum sa faci sa te ierte gagikata pai tie nu iti e rusine asa putin ca in locu fete aleia te jucam in picioare si iti rupeam si K0@ywle.
Tu ce i-ai fi facut fostei tale prietene daca o gaseai in toaleta cu unu in culmea ferikirii?
Ai may si lasat-o singur in club, nu stiu pe ce lume traiesti, daca tineai asa mult la ea de ce ai lasat-o acolo, daca s-a luat cineva de ea?
Eu nu va inteleg serios nu va inteleg si gata mai aparuse un retard@t pe la tv ca unu i-a violat nevasta si el se uita si facea l@B@.
Acum sigur esti suparat ca te-am jignit dar mai suparat esti pentru ca stii ca am dreptate, eu zic sa incerci sa discuti cu fosta ta iubita dar nu acum peste 3 -4 zile cand se va linisti putin, sa ii explici ca vrei doar sa ramaneti prieteni pentru ca sigur 100% nu va mai vrea sa fie cu tine, va trebui sa te dai batut si sa nu insisti pentru ca mai mult rau ii vei face.
Pune-te inlokul ei gandeste-te ce ai vrea tu sa faca ea pentru tine daca ea ti-ar fi gresit cum ai gresit tu, si solutia la problema ta se afla in creierul ala mic din cacul ala mare de pe umeri.
Funda! Acum! Acum am zis! Am zis!

| Pitic a răspuns:

Nu c0@ye nu sunt nesimtit sunt nesimtit@, sunt fata!
care e problema? te doare adevaru te supara te deranjeaza ca am dreptate? sau ce? toti cei care ma cunosc stiu ca atunci cand eu zic ceva asa e, mereu am dreptate si eu sunt om si fac greseli dar mereu am dreptate happy
nu imi mai trimite mesaje ca ma streseaza ca licare si nu am chef sa le citesc.
ce te-a deranjat felul in care am vorbit? asa vorbesc eu de obicei si nu vad dc as face exceptie acum!?
din moment ce ai postat intrebarea asta presupun ca vrei sa fii ajutat sa afli si parerea celoralti.
eu iti zic parerea celorlalti de mai sus e gresita, adica nu e gresita e parerea lor dar nu gandesc logic.
de ce sa cauti alta fata? dupa ce ca i-ai gresit vrei s adai vina tot pe ea sau cum ce vrei sa te iei dupa aia de mai sus care zic ca e vina ei ca dupa 2 ani nu s-a culcat cu tine.
ce pretentii mai aveti voi ca sa stii tu daca vrei sa ai o fata in patul tau trebuie sa te comporti frumos cu e as aii arati ca o iubesti sa o faci sa se simta iubita, in siguranta si sa ii castigi increderea, e cam greu de castigat si foarte usor de pierdut, tu ai reusit sa o pierzi. sau poti sa te multumesti cu domnisoarele in stare de ebrietate de la care poti contacta cateva boli dornica sa te intalneasca.
parerea mea este ca esti cam orgolios dupa ce ca ai greist te tii mare, insemna ca nu o iubesti pe fata aia, merita macar niste scuze si tu meriti macar cateva palme.
eu ma lupt cu ideea asta ca voi baietii aveti nevoile voastre si noi fetele avem nevoile noastre care nu va includ pe voi iubitii nostri va convine sa ne ducem la altii? sau va e ca iau la misto tovarasi vostri?
nu am dispozitiia necesara sa te invat ce inseamna respectul dar presupun ca te va invata si pe tine cineva, vei invata cei ala respect atunci cand nu il vei mai avea
te bagai in ceta respectul fata depersona iubita!
nu mai face pe cocosul si fugi si cerei fetei aleai scuze ca le merita din plin.si crede-ma daca nu imi dai funda te terorizez laughing

| Tigrilă a răspuns:

Asta e genul de poveste care nu o sa se termine frumos, daca ai asteptat 2 ani sa faceti sex si ia inca nu are incredere in tine, pai gandeste-te ca o sa mai stai pe bara inca 2 ani pentru faza asta, las-o daca te vrea inapoi o sa iti dea un semn de viata, si cati ani ai?

ps: dc ii dati stupid lui @konger? mie imi plac raspunsurile lui si are o gandire peste copii astia de 14-18 ani care frecventeaza TPU.

| Adda_5780 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa o lasi. Este suparata pe moment si nu vrea sa auda de tine. E normal. Si la faza cu "sunteti de 2 ani si tot nu o faceti"mise pare normal daca ea nu vreathinking; poate ea chiar vrea sa astepte pan`la casatorie si nu ti-a zis. Trebuia sa ai incredere in ea, dar faptul`e consumat.oh go on. Incearca acum pana nu se termina scoala sa o mai prinzi pe afara pe langa liceu. Sa ii explici totul cum ai scris aici. ( ca voiai sa o faci, nu aveai cu cine, iti pare rau etc) Poate ca nu te va ierta. da merita sa incerci orice daca o iubesti.si ea daca te iubeste te va ierta, ca in fond nu sunteti casatoriti ca sa ii tot dai socoteala, dar pentru ea gestul tau a fost o tradare. Fa ceva sa o impresioneze, cumpara`i flori, scrie-i o poezie. Nu trebuie sa fii talentat, vine d ela tine si asta e suficient. Pune suflet cand vorbesti cu ea pentru ca ti se va citi pe fata xD. Succes >big grin

| delix a răspuns:

Eu zic sa-i zici ca esti baiat si ca ai nevoile tale si daca ea o facea cu tine nu se mai ajungea la inselat!+scuze si pate care sa o bucure daca te iubeste intr-adevar te iartabig grin

| AbyAndrei a răspuns:

Omule esti barbat fa ce crezi ca e mai bine ins adaca ici dupa 2 ani nu are incredere in tine ii cam naspa.Ar trebui sa bv oleaca daca nu nah iti gasesti alta laughing.

| AbyAndrei a răspuns:

Omule esti barbat fa ce crezi ca e mai bine ins adaca ici dupa 2 ani nu are incredere in tine ii cam naspa.Ar trebui sa vorbiti oleaca si sa vedeti ce sa intamplatdaca nu nah iti gasesti alta laughing.

| Nems a răspuns:

Zi'i ca erai beatwinking

| Lolituta a răspuns:

Deci eu va inteleg pe amandoi si nu zic ca e neaparat o greseala din partea vreunuia dar fii atent:
Ea nu avea de ce sa se supere cand i-ai propus sa faceti sex in primul rand, pute sa iti zica ca nu e pregatita si atat. Avand in vedere ca esti baiat si asa mai departe e cat de cat de inteles. Dar faza ca s-a intamplat intr-o toaleta ce vroiai sa se intample cu iubita ta...ei bine sper ca nu sperai ca ea isi va incepe viata sexuala intr-o toaleta intr-un club, adica nu e deloc decent, igienic si cum mai vrei tu.Totusi e urat din partea ei ca acum te ignora adica ar putea sa iti zica in fata ce o deranjeaza. Eu zic sa o lasi putin sa se linisteasca si cere-i scuze in cel mai romantic mod in care poti, uite ca ti-au dat ceilalti sugestii.te rog imi dai funda vot pentru ca nu am strans nici una pana acum. Sper sa te ajute raspunsul meu.

| mariutzza a răspuns:

In primul rand cred ca este si vina ta si o parte din mine spune ca nu o sa te ierte niciodata dar...totusi nu cred ca o sa fie bine ceea ce spun...intr-un fel fa-o sa fie geloasa arata-i cum e sa traiasca in lipsa ta