Pana nu simte ea ca te-a pedepsit destul, nu prea poti face multe.Incearca sa discuti cu ea si sa-i explici care au fost motivele care te-au facut sa minti.De asemenea,reaminteste-i clipele voastre frumoase si spune-i ca te doare mult sa le pierzi dintr-o greseala,scrie-i,trimite-i flori,asteapt-o pe unde stii ca merge,dar e greu de digerat ce ai facut... Daca te iubeste mult, te va ierta, dar greu.Mult noroc!
Pai in primul rand dc ai mintit-o daca erai acasa si nu cu altcineva... trebuie sa ii spui ca iti pare rau, ca nu se va mai intampla iar daca te iubeste cu adv te va ierta cu timpul si ak si tu o iubesti nu vei mai face asa. succes
MERCI Greece... ai funda si un vot inteligent pentru un raspuns bun...restu.voturi
Fa si u la fel cum a facut ia afal de la prieteni unde vrea sa plece sau unde pleaca :X si fai o super surpraiza:X asta e sfatu meu daca iti place astept funda:X succes :*
Poti sa o suni si sa o inviti undeva, poti ai duci o floare sau un buchet de flori, poti sa ii iei un cadou...
Sper ca te-am ajutat
Pai Ii poti spune ca iti pare tare rau ca ai mintito si ca ai vrut sa ii pregatesti o surpriza in seara aia si ea a stricat tot!
Sau ii poti spune ca ai vrut un moment de liniste si tiera frica sa nu o superi zicandu-i ca nu vrei sa iesi, sau ca vrei sa stai un moment singur!
sper ca am fost de ajutor daca nu imi pare rau
Mult Succes