| cosmin2sun a întrebat:

FUNDA + VOT - Cum as putea sa fac sa ma impac cu fosta mea prietena? situatia e cam asa : intr-o seara am mintit-o ca plec intr-un alt oras la cativa km de Timisoara dar de fapt eram acasa si ea ce s-a gandit? sa imi faca o vizita in acel oras pentru ca credea ca e un gest frumos sa imi arate ca tine la me. cand a ajuns in acel oras adica Arad m-a sunat sa imi zica ca e si ea acolo si ar vrea sa ma vada... dar neestiind ce sa mai zic si-a dat seama ca am mintit. iar de atunci nu mai vrea sa mai vorbeasca cu mine deloc. Ce as putea sa fac sa revina totul la normal? Va rog, vreau cateva raspunsuri foarte bune! Merci

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Pana nu simte ea ca te-a pedepsit destul, nu prea poti face multe.Incearca sa discuti cu ea si sa-i explici care au fost motivele care te-au facut sa minti.De asemenea,reaminteste-i clipele voastre frumoase si spune-i ca te doare mult sa le pierzi dintr-o greseala,scrie-i,trimite-i flori,asteapt-o pe unde stii ca merge,dar e greu de digerat ce ai facut... Daca te iubeste mult, te va ierta, dar greu.Mult noroc!

6 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Cere-i iertare si fa-o sa se simta iubita!

| raluca18 a răspuns:

Pai in primul rand dc ai mintit-o daca erai acasa si nu cu altcineva... trebuie sa ii spui ca iti pare rau, ca nu se va mai intampla iar daca te iubeste cu adv te va ierta cu timpul si ak si tu o iubesti nu vei mai face asa. succes

| cosmin2sun explică:

MERCI Greece... ai funda si un vot inteligent pentru un raspuns bun...restu.voturi

| ersiluka a răspuns:

Fa si u la fel cum a facut ia afal de la prieteni unde vrea sa plece sau unde pleaca :X si fai o super surpraiza:X asta e sfatu meu daca iti place astept funda:X succes :*

| XLittleGirlX a răspuns:

Poti sa o suni si sa o inviti undeva, poti ai duci o floare sau un buchet de flori, poti sa ii iei un cadou...

Sper ca te-am ajutatlove strucklove struck

| Tsz a răspuns:

Paithinking Ii poti spune ca iti pare tare rau ca ai mintito si ca ai vrut sa ii pregatesti o surpriza in seara aia si ea a stricat tot!
Sau ii poti spune ca ai vrut un moment de liniste si tiera frica sa nu o superi zicandu-i ca nu vrei sa iesi, sau ca vrei sa stai un moment singur!
sper ca am fost de ajutorthinking daca nu imi pare raubatting eyelashes
Mult Succes happy